| Didi130898 a întrebat:

Neata TPU! Aseara mi.am pierdut cheia de la usa termopana. E o usa DAF si nu am de unde sa fac copie sadsadsad. Am cautat pe internet dar nu prea am gasit. Intrebarea este : pot sa cumpar din oras alta cheie ca sa se potriveasca? sad Sper.crying dau funda.:*:* pls rapid! :X:sadsad

Răspuns Câştigător
| ღßaßÿღ a răspuns:

De gasit o alta cheie care sa se potriveasca nu poti, deci exclude acest plan. Poti merge sa faci o copie, deoarece vanzatori care ofera servicii de copiat chei exista o multime.Nu iti fie teama si spune-le parintilor tai despre ce este vorba inainte sa descopere ei.Pana la urma este doar o cheiehappy. Succes! Funda? :O3?

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Pai la tine era sigura cheie? Ma indoiesc. Usa ar fi trebuit sa aiba cel putin 3 chei identice. Deci nu e o asa mare problema daca ii spui mamei tale. Va face o copie dupa cheile celelalte si gata.
Nu, nu poti sa cumperi din oras o alta cheie care sa se potriveasca. Daca oricine ar putea cumpara din oras o cheie care sa se potriveasca la usa ta, nu crezi ca nu mai avea rost sa o inchizi?!

| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Ma tem ca aceasta gresela te va costa mai mult decat o simpla cheie, cauta un spargator poate stie el o metoda sa descuie butucul fara sa iti distrugi usa

| supraponderallacap a răspuns:

Sa se potriveasca nu, dar se poate face alta, trebuie sa le spui parintilor ca nu se intampla nimic si nu mai plange

| Didi130898 explică:

Usa e descuiata dar nu as vrea sa.i spun la mama ca am pierdut.o sad

| Blaga_Dorin_1972 a răspuns:

Am gasit o cheie cu breloc la ea aseara. 0751555889 e nr meu