Eu zic ca e mai bine asa decat cu pastile etc. In primul rand nu strica e chiar bine 1.66.
Ar trebui sa ai mai mult, dar depinde de genetica, daca nici parintii tai nu sunt inalti, atunci e normal. Daca vrei sa te mai inalti, practica niste sporturi (inot, basket ).
Stiu pe cineva care a luat pastile de crestere si in cazul lui au functionat fara partea de ingrasat.Conteaza mult si genetica ta.Mergi la un doctor cel mai bine si`ti va spune el ce este de facut.
Depinde de inaltimea parintilor tai. In ce ritm ai crescut in ultimii ani? De ex daca de doi ani n-ai mai crescut decat 1 cm e posibil sa nu mai cresti prea mult. Eu pana pe la 17 ani am crescut destul de repede apoi aproape deloc. Poti merge si la ortoped sa ii ceri sa se uite la articulatii sa iti spuna daca sunt deschise inca pentru crestere. Daca da, poti si stimula cresterea facand inot, baschet, dar nu in exces.
Păi nu-mi cunosc părinții...la 13 ani măsuram 1.54. De la 13 ani la 14 nu am mai crescut deloc dacă nu mă-nșel. Apoi la 15 ani 1.55-1.58. Apoi 16 ani 1.58-1.64.Iar la 17 1.65... dacă mai continui să cresc în același ritm ar fi superb.
Mă băieți ce să spun...toți aveți dreptate, în primul rand că nu-mi cunosc,, părinții,, și în al doilea rand am auzit că la 13 și 15 crești repede, în rest crești greu pana pe la 18 ani. La 18 ani vei lua înălțimea de adult. ACum nu știu cum e...mă rog, de crescut mai cresc pentru că sunt sigur că nu am articulațiile închise.