Da click dreapta pe Desktop, du-te la Vizualizare(View) si da click pe Afiseaza pictogramele pe desktop(Show icons on desktop). Acum o sa apara la loc.
Nu ai virusi, ala ti-a zis asta doar sa se afle in treaba.
Incearca my computer, sus in stange, organize, folder and search options, view, Hidden files and folders, si bifeaza casuta show hidden files folders etc.
Ca sa iti reapara iconitele de pe desktop trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
1. apesi CTRL+ALT+DEL
2. Dai din meniu FILE, urmat de New Task(Run...)
3. Scrii in casuta care iti apare : explorer
In ceea ce priveste virusii e putin mai complicat...in functie de clasa in care este etichetat virusul exista si un raspuns
Good Day,
Sorin
Incearca sa dai o scanare la tot calculatorul cu antivirusul pe care il ai instalat da iti recomand un program foarte bun pe care il folosesc si eu. Este bun pentru virusii foarte contagiosi care fac probleme :)). Se numeste Malwarebytes Anti-Malware si il poti descarca de aici : http://download.cnet.com/......04572.html dai download now. Sper ca iti va fi de folos sfatul meu :)
Si eu aveam aceeiasi problema, am gasit bazaconiile acelea cu task manager si degeaba.Aceasta e varianta corecta, click dreapta, wiev, show desktop icons si problema e rezolvata.Multumesc TPU.
Intra in windows in safe mode, salveaza ce ai nevoie si apoi reinstaleaza windows.
Dhhyyyy întreabă: