anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg o chestie cu paypal daca cumpar un produs si am platit prin paypal si acel produs urmeaza sa ajunga la mine, ce garantie am ca produsul va veni si nu am pierdut banii? Funda

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nici o garantie.Asta tine de firma.Cat este de serioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu nu intelegi nici macar conceptul de PayPal. De fapt, PayPal nu face decat sa inlesneasca cumparaturile online creand un serviciu cu acoperire globala. Cu exceptia comisionului, paypal nu difera cu nimic fata de cumparaturile online cu card.

Evident ca produsul va veni daca folosesti o sursa sigura pentru cumparaturi, magazinele online nu se ocupa cu tepe se ocupa cu vanzarea unor produse. Daca tu esti mai prostalau si alegi sa faci plati prin paypal sau card unei surse care nu e de incredere, nu e nici treaba paypal-ului nici a bancii din care ai virat banii.

In orice caz, daca folosesti magazinele online cunoscute si te informezi inainte de a cumpara de pe un site care iti da de banuit, nu ai cum sa intalnesti probleme cand faci cumparaturi online. Adevaratul pericol vine din propriul calculator, daca nu il protejezi cum trebuie, oricine iti poate fura contul paypal si poate face cumparaturi in numele tau.

| TudorGălățan a răspuns:

Nici eu nu inteleg