Eu am vazut intrebari de 5-6 luni ca multe raspunsuri si care sunt fara fundita! Nu a dat-o nici un robotel! Ceea ce zici tu am mai vazut pe site la cineva care tot asa spunea ca nu a dat el fundita! La intrebarea ta din 26, initial cela/a care a primit fundita nu era anonim ci era un user care se numea "?" si caruia i-am urmarit raspunsurile din cauza ca isi retrasese prietenia! Si am vazut ca expresia "las-o ca macane" din raspunsurile ei (ca era o fata pozata la avatar) imi era foarte cunoscuta...si m-am lamurit pe deplin Cred ca sti si tu cine era! Nu stiu totusi cum s-a putut da fundita fara tine! Eu zic s-o intrebi pe Raluca!
De cand cu aventurile mele cu Ionica, nu ma mai mira nimic. Dar, absolut nimic. Nici macar nemasurata prostie a unor useri. Iar caile adminilor...sunt total necunoscute.
Si pe mine ma calca pe nervi sistemul care "funditzeaza" automat. Nu o data am descoperit ca la intrebarile mele, desi eu nu am vrut sa ofer fundita, s-a gasit sistemul sa premieze cel mai prost raspuns sau cel mai provocator user. Privitor la cea de a doua varianta, nu cred ca scopul site-ului este sa fie premiat cel care simte nevoia sa irite userii din dorinta de a issca scandal. Cum spune si Andraxur, caile adminilor sint mai necunoscute decit cele ale Domnului. Eu am propus deseori sa se renunte la automatismul asta, cel ce a postat intrebarea trebuie sa fie singurul care decide care dintre raspunsuri merita sa fie premiat.
Si tu de ce nu ai dat fundoaca si acum certi calculatorul, hai ceartama pe mine, da-mi fundoiul si gata. @Doc Trip de unde ai luat mami ţâţoiele alea ca-mi trebuie si mie la gonflabila o pereche, fac cinste
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: