anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot fiecare zi o traiesc cu frica ca nu o sa imi implinesc visul, ce sa fac sa ma simt mai bine?

8 răspunsuri:
| mika a răspuns:

Relax,take it easy!

| annika a răspuns:

Traim aceiasi fricasad...eu sa ma simt mai bine nu pot sa fac nimic altceva decat sa ma gandesc ca visul meu se va implini.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urmeaza-ti setea. sprite.cea mai buna bautura.e cu apa de izvor.nici de altul nu te-mpiedeci, nici de mine nu ti-e dor.

| staicumine a răspuns:

Stai in pat si asculta vivaldi motard dar sa nu te mai gandesti la nimic fi una cu melodia simte melodii

| Λndrei a răspuns:

Acest lucru este starnit de lipsa ta de incredere. Orice vis poate sa devina realitate daca il urmezi asa cum se cuvine.

| mnopqr a răspuns:

Te straduiesti in asa fel incat sa stii sigur ca o sa ti-l implinesti! Depui eforturi si muncesti mult! Doar asa poti obtine ce vrei in viata!

| Adryan17 a răspuns:

Linisteste-te, pentru ca totul va fi bine atat timp cat ai incredere in tine! Nu te lasa depasita de "greutati" ci infrunta-le cu capul sus. De fiecare data cand ai depasit ceva greu spune-ti "am facut-o si pe asta!" si zambeste intotdeauna...Nu stiu daca sunt cele mai bune sfaturi, dar la mine functioneaza. Increderea e tot! Asa ca iti urez bafta si sunt sigur ca o sa reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus!happy

| alessia5158 a răspuns:

Tre' sa fie un motiv care-ti intretine/alimenteaza frica --- sta in puterea ta sa-l inlaturi! Succes!