anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot instala messenger-ul. Why? Acum cateva zile am instalat versiunea 11.5 ( "pentru romani" cum e numita pe unele site-uri ) a mers cat a mers. apoi au inceput sa se schimbe statusurile singure - dintre care mai ciudate ) si m-am enervat, am vrut sa-l dezinstalez, l-am dezinstalat, TEORETIC. si daca vreau sa pun Yahoo 10 nu ma lasa, de oriunde il iau, imi da eroare, ca un anume program, sau ceva de prin setari nu il lasa se se instaleze. Yahoo`ul 11 il pot instala dar nu-l pot pune inapoi pe 10. Aveti vreo rezolvare? sad

Răspuns Câştigător
| Lysergide a răspuns:

Pentru status am rezolvare:Messenger Preferance Ignore list si bifezi prima optiune, Apply, Ok.incerca sa postezi eroarea.

3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Problema cu statusul este de fapt un site unde poti schimba statusul orcarei persoane datorita unui buc.O rezolvare temporara este sa bifezi de la ignore list -> ignore anyone is not in my list si asa nu o sa ti se mai schimbe statusul.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu era nevoie de reinstalarea messenger-ului. Aici: http://4metin.ro/discutii-generale/anti-status-changer-t46082.html ai rezolvarea. Succes si numai bine!

| InTheAir a răspuns:

Lysergide, am aflat si eu intre timp, chestia cu schimbatul statusurilor de alte persoane. Multumesc.