| Merloc a întrebat:

Nu mai pot, sunt cuprins de o frica imensastraight facesad. Unghia mare de la piciorul drept a capatat o culoare alba pe la mijloc si eram sigur ca se va crapa. Astazi m-am atins mai dur si s-a crapat unghia chiar unde era pata acea alba. Ce este de facutsad? Unghia sta sa cada eu nu mai pot de frica... Va rog raspundeti

Răspuns Câştigător
| ButBut a răspuns:

happyStai linistit.Probabil ai purtat de curand pantofi noi care te-au jenat la deget.Sau te-ai lovit foarte rau.Iti va pica unghia, si va creste alta noua. Daca te doare rau, nu mai umbla atat de mult.Sterilizeaza unghia bine.
Uite stiu ca experienta e nasoala,dar daca eu care la o nunta,in timpul dansului m-a calcat pe picior de la glezna pana pe degetul mare,o doamna cu un gabarit depasit.mi-a rupt ciorapii,m-a zgariat pielea serios ca a inceput sa curga sange, si sa nu ma zic de deget:-s si de pantofi, am trecut peste... poti trece si tuhappy

Cu drag si ai grijahappy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ButBut a răspuns:

Ai lipsa de calciu, petele albe de-asta apar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti curga sange. Vezi sa ai un tampon daca iti cade.

| Merloc explică:

Dar e o problema cu pata albastraight facecrying a mai aparut si la alte unghii mai mici

| Merloc explică:

Stiu ca petele acele apar din lipsa de calciu, dar nu e pata de aiasad e putin mai galben