| andr3y a întrebat:

Nu se aude la calculator deloc. Ce fac? Nici muzica nici in jocuri plzzz help happy

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Poate nu ai driverele la placa de sunte instalate corect..incearca sa la reinstalezi...

14 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Daca difuzoarele sunt in regula trebuie sa verifici daca cablurile sunt instalate si daca potentiometrele sunt la minim sau daca driverele placii de sunet sunt instalate.

| kh1ss a răspuns:

Placa audio e instalata?

| RamonaMn a răspuns:

Verifica daca boxele sunt conectate la unitate sau de nu e asta verifica sonorul in computer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze asa mise intampla si mie dar nici eu nu stiu sorry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mere deloc sa instalez sunetele:... ajutati-ma plzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu mi se aude nu stiu ce are am incercat orice va rog spuneti ne si noua sau intrebati pe cineva care stie...
----======ANTICIPAT======------

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu ai sonor deloc deloc atunci instaleaza draverele de sunet pe toate si evzi daca merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salll, nu mia gasesc CD cu drivere de la pc si nu stiu acum ce sa fac. spuneti-mi si mie cum pot rezolva problema...

| andr3y explică:

Am verificat dar nu stiu che are k nu cred ca am instalat sonoru k l-am instalat odata
dar acu imi apare pe boxa semnul ala de interzis si zice cv de playback da add la id andrey_bubu2000 si iti dau pozele te rog

| andr3y explică:

Le am reinstalat de 10 ori stau cam de 1 luna fara sound la calk crying nu stiu che imi trebuie k imi zice cv de playback daca vrei da add la id andrey_bubu2000 si iti arat pozele te rog da add si ajuta-ma

| andr3y explică:

Cristian Microsoft LifeCam VX-1000.
PolderbitS Audio Driver
Realtek AC'97 Audio
TOATE ASTEA LE AM PENTRU SOUND SUNT BUNE?

| andr3y explică:

Cum instalez oplaca?
ca am programele astea instalate Microsoft LifeCam VX-1000.

PolderbitS Audio Driver

Realtek AC'97 Audio

VA ROG RASPUNDETI

| andr3y explică:

Cum instalez placa?

ca am programele astea instalate toate astea:
Microsoft LifeCam VX-1000.

PolderbitS Audio Driver

Realtek AC'97 Audio

VA ROG RASPUNDETI ID de mess andrey_bubu2000