| Biencuta a întrebat:

Nu stiu de ce nu imi citeste calculatorul cablul de date de la aparatul de fotografiat. De ceva timp calculatorul nu'mi mai citeste aparatul, l-am introdus cablul de date de nenumararate ori in diferite locuri de bagare a cablului si nimic...in laptop imi merge. Aveti vreo idee?
Aparatul este FUJIFILM Finepix F47 fd

Răspuns Câştigător
| mihaimcm a răspuns:

Am avut si eu o problema de genul asta numai ca nu imi citea cardul, cablul de date era ok, am curatat bine locul ala unde intra si am instalat si un antivirus ca aveam niste virusi prin pc, si tot nu mergea dupa ceva timp a venit o pana de curent si mi s-a inchis pc-ul apoi cand l-am deschis si am incercat sa bag cardul mia mersXD
incearca si tu sa cureti un pic locul unde bagi cardul sau poate ai niste virusi, sau poate e stricat cablul are un scurt pe undeva pe fir desi nu cred sunt rezistente cablurile de genu asta, bafta!

4 răspunsuri:
| AdiSR a răspuns:

Poate ţi s-a stricat cardul şi nu îţi mai citeşte. Încearcă să schimbi cardul. Poate ai nevoie de softul de la aparat sau să ai o problemă cu cablul. Încearcă să. l conectezi şi la alt calculator.
Succes!

| Alle15 a răspuns:

Te-ai asigurat ca acel cablu este identic cu aparatul? Se potrivesc? Daca da nu stiu ce sa faci,, Eu folosesc bluetooh.Bafta!
Iti urez un Craciun Fericit si un An Nou plin de bucuri!

| kory13 a răspuns:

Ai incercat sa re-instalezi windows-ul e posibil sa lipseasca cateva fisiere sau pur si simplu nu iti citeste aparatul acu depinde si de model happy

| Biencuta explică:

Nu are cum sa fie stricat cablul din moment ce imi merge in laptop