| Deasonyka a întrebat:

Nu stiu de voi da mă, parcă parcă, mă bate gândul să-mi trag un ajutor social. Dar din ce am citit pe internet pentru o singura persoana e 1 milion 450. Sau cum functioneaza? Ca cica iti da 1 milion de cap. Macar daca scoteam vreo 5, 6 mil stateam acasa era o treaba.

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Te-ai gandit la o chestie profitabila sa iei 5-600 de lei si sa stai degeaba acasa, cand altii au muncit minim 15-20 de ani si au pensie de 807 lei sau cat e acum minima.
Nu cred ca iti iese happy

| Sofer a răspuns:

Nu merita sa stai pe ajutor social. Sunt alte variante în care poți câștiga minim 500 lei sau mai mult pe zi. Ai putea încerca pentru ca ești frumoasa. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine angajează te că ești sănătoasă. Încearcă ca, casier, lucrător comercial. Sau continuați studiile. Cu 150 de Ron nu îți ajută nici țigări pe o luna.

| Catrice a răspuns:

140,dacă îți trage și asigurare ramai cu 92 lei.
Fix milioane primești de la guvernhee hee

| TheMaker a răspuns:

Să facă și ea un ban cinstit. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajutorul ala social nu iti ajunge nici de mancare. Nu mai bine iti cauti un job?

| AlinMrs a răspuns:

Raspunsul corect ar fi sa te intrebi tu la ce iti folosesc acesti bani? Ai nevoie
sa te sustina statul, asta excluzand faptul ca ai un handicap ai din cauza asta nu iti poti asigura cele necesare? Daca esti capabila atat fizic si mental eu te sfatuiesti sa ai aspiratii mai mari de la viata si sa nu te bazezi pe stat in a avea grija de tine printr-un amarat de ajutor social.

| SilentRain a răspuns:

Mai bine de atât nu se putea zice laughing)

| darrenhaayes a răspuns:

Salut pe aceasta cale toti bombardierii, faronii, si divele romaniei cu unghii bling bling ce traiesc din ajutor social

| minrest a răspuns:

145 lei sunt o suma infima, dar nu ar merita nici daca ar fi cum spui tu 600 lei, pentru ca nu iti creste vechimea in munca, nu avansezi, nu contribui la pensie, nu platesti asigurare de sanatate. Stai toata viata pe o suma infima si asta e tot.