Pai nu e nimic grav. Du-te la un club sportiv. Si eu am vrut sa fac fotbal. Ma pricep la suturi de la distanta, suturi plasate, deposesii si sprint-uri/viteza. Eu nu am avut sansa asta. Stai linistit ca eu nu am fost in viata mea la discoteca si am aproape 18 ani. Nu vad discoteca un mod de distractie , mai bine acasa cu muzica ta si apa de la robinet.
Eu cand pot ma duc la stadion sa ma joc. Mi-am luat si mingea de la euro 2012, aia tango12, doar ca sa invat sa sutez bine cu ea ca e cam grea. Dau in disperare cu ea la poarta, si eu sunt diliu la fotbal. Am dat suturi in mingea aia pana am facut rana la picior. Acum nu ma mai duc ca e mocirla si data trecuta aveam ghetele pline de namol de 5 cm. E bun sportul, tine-te in continuare.
Ohooo...bun si mie imi place mult sportu si sunt foarte energica... poate nu esti singuru obsedat da m-am apucat de judo si e foarte tare antrenamentu da nici asta nu ma goleste de multe ori de toata energia dar ajuta mult
p.s:nu mai bea energizant sau bere o luna (dc bei)....eu la ce enrgie am si mai si beau enrgizant simt ca zboooor ca explodez
Este bine asa eu fac flotari, abdomene, alergari o zi da una nu.dar dac anul fac parc alipseste ceva bafta.du-te la un club ceva
popmirgea1999 întreabă:
catalin542000 întreabă: