| lifeistough a întrebat:

Nu stiu sa ma semnez; adica imi scriu numele direct! Cum pot invata sa ma semnez(am incercat mazgalind de o mie de ori pe niste foi dar nu puteam sa reproduc aceeasi semnatura)!

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e neaparat să ai o semnătură wow. Eu de ex de fiecare dată scriu numele de familie, bine nu cred că toată lumea înţelege ce scriu, dar aşa m-am obişnuit şi uneori se aseamănă alteori diferă depinde de dispoziţia mea. Nu încerca să fie cine ştie ce. Ci doar ceva simplu, să-ţi fie ţie uşor.

| freeman a răspuns:

Nu iti va iesii din prima niciodata, scrie cum scrii normal doar ca ascendeaza viteza procesului pana o sa iti iasa atat de rapid ca o semnatura asa iti va iesii si fara sa vrei practica scrisu ca pe un exercitiu treptat rapid.Nu mi vine sa cred la ce intrebare ti am raspuns laughing

| Emeraude a răspuns:

Cand eram mica, la inceput reproduceam semnatura mamei- asa cum puteam eu. In scurt timp, am transformat semnatura mamei, am "personalizat-o" si asa am obtinut propria-mi semnatura.Nu te ingrijora, in timp vei reusi sa ai propria semnatura! Pana atunci, ocupa-te de aspecte mai importante ale vietii! Semnatura poate fi constituita chiar si numai din numele de familie, din prenume sau de o initiala. Nu conteaza!
Succes!
Pa-pa!

| Gizăz a răspuns:

Dai semnăturii mai mult credit decât e nevoie. Mulţi nici nu-şi semnează numele, au doar o „măzgălitură" specifică. Alţii îşi scriu direct numele, de fapt din asta a evoluat semnătura, scrisul rapid şi grăbit al numelui. Normal că nu poţi face două semnături la fel, asta e imposibil şi neverosimil, te crezi xerox? Ideea e să le faci asemănătoare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte bine si asa, nu este neaparat nevoie ca semnatura sa fie indescifrabila. De altfel, niciodata, o semnatura nu o sa fie perfect identica cu alta, ci doar asemanatoare. Nu te stresa cu asemenea lucruri, totul va veni de la sine.

| Derye a răspuns:

Fa si tu un X mare pe foi cand semnezi rolling on the floor

Eu fac semnatura lu' mama, poate chiar mai bine decat ea, lmfao... d'asta nu a mai semnat mama acte pentru. scoala, desi a avut teancuri laughing

Iti zic cum fac eu: imi scriu numele, doar ca eu scriu mai urat, mai alungit, ma rog mai altfel decat cei de clasa a4a. Nu iese urat, din potriva iese foarte misto. Incearca.

| Roby67 a răspuns:

Scuipa pe degetul mare si pune amprenta. I-ti garantez eu ca este unica happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, iti alegi o prescurtare a numelui, sau chiar initialele, sau de ce nu un pseudonim, un semn care-ti place, nu-i musai sa se regaseasca numele sau o referire la numele tau in semnatura. Eu imi scriu initiala numelui mic iar dedesubt jumatate din numele de familie. Toata lumea zice "wow" cand vede ce semnatura am.