Mergi la "întrebările mele" (în stânga), selectezi întrebarea şi citeşti răspunsurile. Succes!
Pe pagina cu intrebarea, daca sunt, ca sa ajungi la pagina cu intrebarea dai in stanga la Intrebarile mele, pentru pagina unde vezi raspunsurile tale(date de tine la alte intrebari) dai in stanga la Raspunsurile mele.
Cand intri pe site te uiti in stanga. apare o chestie de genu logat ca denyy si ai aqlo mai jos intrebarile mele. dai click aqlo o sa vezi toate intrebarile tale si vezi alaturi daca ai raspunsuri sau nu
multa bafta :*
Intri pe pagina principala si in stanga ai un panou cu mai multe obtiuni, dai click pe 'intrebarile mele' si iti apare intrebarea ta, apoi click pe eaatat. iar cund vrei sa vezi raspunsurile altor intrebari dai click pe text nu pe imagine
Daca te referi la intrebarile puse de tine, in meniul personal, dupa ce te loghezi, dai click pe "Intrebarile mele" si apoi selectezi intrebarea deja pusa, unde vei gasi raspunsurile (daca exista).
Daca te referi la intrebarile altora, dai click pe ele si gasesti raspunsurile.
Sper ca ti-am fost de folos,
O zi buna!
Poti citi raspunsurile intrebarilor dand in josul paginii. Daca nu scrie nimic inseamna ca nimeni nu tia trimis nici un raspuns la intrebare.Acum ca iti trimit raspunsul sigur il vei gasi in josul paginii. Te salut!
Raspunsurile la intrebarile tale vor veni prine email sau te duci la meniul contului tau la si vei vedea si raspunsurile!
Intri pe profilul tau si itiscrie in mijloc micut cam ceva de genul(raspunsurile la intrebare)
anonim_4396 întreabă: