anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare ciudata, pentru fete, si atat rolling on the floor
Deci daca o fata s-ar uita la tine cu coada ochiului, discret dar in acelasi timp atent cum ai putea sa o descoperi? adica fetelorhee hee voi cand va uitati la un baiat care vi se pare interesant cum mai exact va uitati? insistent dar discret, atent vizibil, cu coada ochiului observabil?
Sau cum a-ti reactiona cand va place un baiat cunoscut sau neconoscut? ce reactii a-ti avea? ce actiuni a-ti face? da stiu, ciudata intrebare da` s cam nelamurit in situatia asta si sunt tare curios sa stiu chestii de genu`!
Fata care da cel mai inteligent raspuns, folositor, amuzant are funda si cele 3 caracteristici pozitivewinking
PS: daca stii ca nu poti da un raspuns normal atunci nu il posta ca nu vreau sa dau stupizi!

7 răspunsuri:
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Eu i-as zambi unu tip daca mi-ar place de el.Si n cred ca el nu miar raspunde macar cu acelasi gest.Si dc nu l-as aborda direct pana la urma mas baga in seama cu el i-as cere un id un nr de tel ceva.

| Abcfunny a răspuns:

Eu sunt o persoana timida si ma uit mai discret la baieti

| Aiicha a răspuns:

M-as uita pe furis la el, cu o privire scurta si i-as zambi.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Halal Casanova mai esti.Semnele astea trebuia sa le cunosti ca pe Tatal Nostru laughing

| Riot a răspuns:

Nu este o intrebare ciudata, faci referire la limbajul trupului, iti recomand sa citesti cateva carti sa afli mai multe despre acest limbaj complex, foarte important intr-o conversatie, vei intelege mai usor ce gandeste o persoana dupa gesturile necontrolate pe care le face. Exista o multitudine de carti despre acest limbaj, unda dintre ele ar fi :http://www.scribd.com/doc/8293701/Limbajul-Trupului-Carte-Allan-Pease

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In cazul in care o fata cunoscuta s-ar uita la mine cu coada ochiului as sti ca se simte stanjenita si ca trebuie sa o ajut, din caz de nu o cunosc se poate sa se holbeze la mine sau sa fie mai bagacioasa si sa se uite dupa baieti draguti tongue. In cazul in care dau cu ochii de un baiat simpatic folosesc una din tacticele mele :
A- Ma intorc spre respectivul ne dand de inteles ca-mi este simpatic si privesc discret fara a putea observa vreo persoana din jurul meu.
B- din caz de respectivul este in perimetrul meu ma uit undeva langa dansul privind intr-un anumit fel ca si cum as fi atenta in alta parte big grin
Iar in cazul in care vad un baiat dragutsi merita bagat in seama ceva mai special incerc sa vb cu el cat mai deschis iar momentul in care sunt sigura ca ma place ii spun in fata - dar doar in momentul in care stiu ca e un baiat de treaba care sa nu fie cu mintea plecat :d
Acum nu stiu daca ti-au placut sau nu raspunsurile mele dar asta e parerea mea personala, mult noroc in continuare pentru. a gasi raspunsuri mai bune happy

| smile8dream a răspuns:

Deci.mie cand imi place de cineva ma uit la el mai insistent dar in acelasi timp cat de discret pot..chiar daca uneori stau cam prost cu discretia laughing...de exemplu, in prezent mie imi place de cineva din scolala cu mine, iar in pauze eu incerc sa ma duc in aceleasi locuri unde se duce si el sau incerc sa ii ies in cale cat se poate de des pentru a ma observa..aici depinde si cat tupeu ai ca fata..de regula noi asteptam ca baiatul sa faca primul pas