| Dominicc a întrebat:

O intrebare

de. ce as primii mailuri de la o banca unde eu nu a cont si nu am intrat pe siteul lor?

am mai primit zilele trecute mailuri de la ea, cu acelasi mesaj ca cel de mai jos.

cand dau sa intru pe linkul de mi-l lasa. apare eroare. aata tot.

ce sunt porcariile astea?

"Stimate Client Banca Transilvania,

Datorita numeroaselor cereri de activare a serviciului Banca Transilvania Online din ultima saptamana, Banca Transilvania a inchiriat un al doilea server cu
scopul de a construi o punte de comunicare intre cele doua pentru o mai usoara accesare a portalului Banca Transilvania Online.

Din aceasta cauza, 50% din conturile Banca Transilvania Online au fost mutate in noua baza de date dar totodata limitate in acelasi timp.
Pentru a va debloca contul Banca Transilvania Online tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va re-logati pe portalul Banca Transilvania Online.

In momentul logarii adresa IP unica pe care o folositi impreuna cu parola criptata vor fi transmise in mod automat catre serverul nostru.
Contul va fi deblocat instant.
Am decis sa limitam o parte din conturi tocmai pentru a imbunatati securitatea oferita de Banca Transilvania prin inregistrarea IP-ului unic
folosit de fiecare utilizator in parte.

Va rugam sa va logati folosind link-ul de mai jos :

Va multumim pentru intelegere si pentru timpul acordat!

4 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Man, si eu pot sa fac un astfel de mail, e ff simplu, si tu poti, multe sunt fake, dar de asemenea poate e o reclama la noul servar deschis, cel mai bine, du-te la ei la info clienti si intreaba

| mixxjim a răspuns:

Este un mesaj tip "spam" daca vrei, pentru ca l-ai primit fara sa ai vreo legatura cu banca, nu stiu exact cum se numeste, fapt e ca vor sa te fraiereasca, sa-ti ia datele de cont daca ai avea cont acolo si sa-ti ia toti banii din cont. linkul dat de ei este unul fantoma, creat de ei ca dublura la cel real. sunt mailuri trimise la plezneala, la ce adrese de mail au si ei sau la nimereala, nu stiu exact daca tu ai cont acolo, poate si si le pica fraieru. si eu primesc din astea, chiar si de la banci de prin strainatate sau c-am castigat nu stiu cate milioane pe la loterii, sa le dau nr de cont sa-mi vireze banii laughing ignora mailul, sa nu le raspunzi, dar daca vrei poti s asuni la banca sa la spui ce mesaje ai primit, ca asta inseamna ca le-au atacat si serverul, ar trebui sa stie si ei.

| popeasca a răspuns:

Nu mai da click pe asa ceva decat daca ai chef sa te virusezi. Astea sint fake-uri, bancile nu trimit niciodata asemenea mailuri. Plus ca schimbarea unui server nu necesita ca vreun utilizator sa faca ceva. Da-i "Report as spam" si gata.

| Dominicc explică:

Va multumesc de pareri happy