TPU este un site de discutii scrise, intrebari si raspunsuri. De aceea ii si spune Toti Pentru Unu. Intrebarile se pun pentru ca de aceea sunt intrebari, sa fie puse. Poti sa-ti pui intrebarea tie, personal si sa cauti raspunsul, dar este mult mai comod sa o scrii pe site, nu are importanta cum o scrii, bine sau rau (cine intelege bine cine nu sa faca pasi), iar apoi astepti sa vezi reactiile si raspunsurile altora. Chiar daca tu stii raspunsul, vei avea satisfactia ca ai pus o intrebare sau mai multe si ai primit raspuns prin oboseala celorlalti care au avut placerea de a scrie un raspuns. Cred ca ai observat ca se pun de cele mai multe ori intrebari destul de puierile, fara continut, fara nici-o noima, nu mai vorbesc de faptul ca foarte multi sunt certati cu gramatica, punctuatia sau cuvinte schimonosite, prescurtate de nu stii ce a vrut sa spuna si asa mai departe. Autorii site-ului nu au pus si reguli de postare a intrebarilor si raspunsurilor asa cum alte site-uri specifica clar la inregistrare. Cu toate ca in "Obligatiile utilizatorilor" din "Termeni si conditii" sunt specificate cateva reguli pentru utilizatori dar vad ca nimeni nu tine cont de ele pentru ca sunt convins ca foarte putini le-au citit cand s-au inregistrat pe site, sau dupa aceea. Asa ca intrebarile de cele mai multe ori se pun de dragul de a fi puse si in lipsa de alta preocupare. Mai rar vezi intrebari si raspunsuri inteligente. Intrebarile si raspunsurile, dupa parerea mea, ar trebuie sa fie un mjloc de informatie pentru foarte multi, daca nu chiar pentru majoritatea, pentru ca asa ne mai imbogatim cunostintele.
Nu toti de pe acest site cre ne pun intrebari stiu si raspunsul, deci sint liberi, mai ales ca TPU este un site destinat intrebarilor si raspunsurilor libere, puse chiar de adolescentii care nu stiu pe ce planeta sint.Am vazut de multe ori ca nu stiu lucruri elementare care ar trebui sa le stie oricine.Intradevar multi intreaba pentru afirmatie, dar sa nu uitam ca sint si persoane care intr-adevar nu stiu raspunsul si cauta in acest site o cale de cunoastere.
Ai dreptate si din aceasta cauza eu ma feresc sa pun intrebari.
Daca vreau un raspuns corect, scriu un mesaj unui Expert TPU si gata.
Din diverse motive. Uneori pentru ca vrei sa vezi cum gandesc altii, alteori pentru ca nu esti sigur de raspunsul tau, alteori ca sa te mai distrezi samd. Sau chiar numai pentru a te afla in treaba, nu vad nimic rau in asta.
Poate uneori nu ai mintea atat de limpede ca sa iei decizia corecta si atunci, cu putin ajutor, se poate decide
Pentru ca unele sunt benefice.sunt lucruri pe care nu le stim, le-am stiut si le-am uitat, asa pe aceasta cale ni le putem reaminti.nu ai observat ca marea majoritate de aici au in vocabular numai cuvantul sex? nu ca nu este indicat sa discutam si acest lucru, putem invata si in acest domeniu foarte multe, insa uneori este nevoie de putina varietate in discutii. te stimuleaza, bine, ii stimuleaza pe aceia care au intr-adevar ce.la mine ce sa stimuleze?
Offf, greu se editeaza..., faci o mica greseala, dupa care iti trebuie trei zile sa o repari.scuzati-ma,un mic dezacord gramaticalvroiam sa spun:au in vocabular, nu are in vocabular, se mai intampla si la case mari.mea culpa!
@criticul-hai sa nu folosim cuvinte pompoase, nimeni nu da stupid aici decat daca nu gandeste.in mod normal se puncteaza raspunsul, nu persoana, iar daca cineva a raspuns gresit, in momentul in care cel care a pus intrebarea alege, acea persoana care a dat acel raspuns gresit, vede unde a gresit si se corecteaza pe viitor.catalin a spus-o sub forma de gluma.
... poate ca au mici indoieli.si vor confirmari...sau pun intrebari ca sa se afle in treaba ...altfel nu stiu...sau sa afle o parere...nu stiu
Poate asteapta o confirmare...sau poate e in vreo dilema persoana si vrea sa vada ce zic altii, ...sa se decida...
anonim_4396 întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: