| Marie308 a întrebat:

O mica problema la chiuveta din baie nu mai curge deloc apa rece de vreo sapt inrest la cada si la bucatarie apa rece
Ce e de facut m-am trezit din senin ca curgea putin pe urma s-a oprit de tot

11 răspunsuri:
| BogdanTemisan22 a răspuns:

Depinde. Este casa sau apartament?

| RAdriana2IFH a răspuns:

Este casa ta?

| sweetys a răspuns:

Ai si apa calda si rece? Sau doar rece? Daca este doar rece e posibil sa se fi depus calcar pe acel "filtru" de la baterie.

| Marie308 explică (pentru BogdanTemisan22):

Este la bloc

| gabicoo a răspuns:

Cheamă un instalator.

| Marie308 explică (pentru sweetys):

Acel filtru de la baterie e nou schimbat apa calda merge m-am trezit din senin ca nu mai am apa rece la chiuveta a curs putin pe urma s-a oprit de tot

| angelsforever a răspuns:

Cauta un instalator, suna-l si explica-i situatia si cheama-l la el acasa pentru a rezolva problema. Intreaba si pretul pentru reparatie.

| angelsforever a răspuns (pentru angelsforever):

La tine acasa, nu la el acasa, scuze.

| BogdanTemisan22 a răspuns (pentru Marie308):

Atunci s-ar putea sa fie de la vecinu. Cel mai bine mergi si intrebi cum e la el. Eu am patit, vecina avea probleme cu centrala si mie imi venea mereu apa calda din cauza ei. Cand am mers sa-i zic a spus ca nu e de la ea si cam la 2 saptamani dupa i-a bubuit centrala. Din cauza ei tot blocul nu a avut apa timp de o luna pana s-a remediat situatia.

| BogdanTemisan22 a răspuns (pentru angelsforever):

Ce sa faci la instalator acasa?

| Marie308 explică (pentru BogdanTemisan22):

Ceva asemanator ca la tine tot asa stau la 10 si cand vecinul de sub da drumul la apa calda imi vine si mie mai calda ca de obicei doar ca nimeni din bloc nu are centrala la mine e problema apei reci la chiuveta