Nu.Doar sa iti ceri scuze persoanei de acolo ca ai uitat sa o returnezi, sau spune-i ca ai fost plecat/a din localitate si nu ai putut sa o returnezi la timp.cunosc persoane care au 2 ani de cand nu au returnat cartile, insa daca se face o cautare/inventar ceva, persoana respectiva sigur va primi o amenda.Tu nu ai de ce sa iti faci griji.Doar returneaza cartea; daca persoana de acolo e una intelegatoare nu vor fi probleme.Cel mai mare risc e sa tipe la tine, altceva nu are ce sa faca.
Mai nu stiu daca toate biblioteciele au aceleasi reguli dar in orice caz, cand ti s-a eliberat permisul trebuia sa ti se fi dat un regulament. Scrie acolo ce si cum se intampla. Eu zic sa o duci acum oricum pentru ca mai tarziu ti-ar putea ateriza o mare amenda acasa
Nu are de ce sa ti se intample nimic Stai linistit! Doar iti ceri scuze si promiti ca nu vei mai uita alta data Fundita?
Nu prea cred, ca si eu am intarziat si nu cu 2 zile ci cu 3 saptamanisi mie nu mi-au facut nimic
Nooo saa se intamle nimic staii linistit Era mai rauu daca intarziaii cateva luni ca minee Dar daca u zici ca ai intarziat cateva zilee atuncii e binee no sa se intample nimic rauu
Funisaa?
prolibro întreabă:
Catalin979 întreabă: