Traversezi fie pe trecerile de pietoni (în sens antiorar din stația de coborâre), fie prin pasajul pietonal subteran (diferit de cel pentru mașini - în sens invers). Asta dacă vii cu 131. 331 are stație peste drum de Romexpo, e mai aproape să treci pe la trecerea de pietoni.
Timp estimat? scrie pe ecranul din autobuz. Depinde de trafic, dar nu ar trebui să fie mai mult de o oră în cele mai proaste condiții.
Multumesc! Si de intors, iau tot 331? Ma intereseaza sa fie undeva aproape de Aviatorilor
Da.
Totuși, de ce e așa greu să deschizi Google maps? Acolo gsești toate informațiile astea, harta locului, inclusiv vedere de sus... Extrem de util pentru orientare.
Eu nu am net pe telefon (nu e performant) si cand voi ajunge la fata locului o sa imi aduc aminte doar ce am citit/vazut acasa pe google.
Nu e musai să te uiți doar pe telefon. O privire aruncată pe o hartă (acasă, la bibliotecă sau oriunde ai acces la PC) face cât 100 de răspunsuri (dintre care multe îs aiurea!) de pe TPU.
Da, cam asa este.
Pentru un concert merg la Romexpo.E primul pentru mine. Uite, offtopic - Vorbeam cu cineva si imi zicea ca nu e permis sa mergi cu un rucsacel acolo sau ceva de genul asta. Mi se pare cam prostesc. E adevarat sau indruga ea verzi si uscate?
Depinde de condițiile specificate clar pe saitul celor de unde ai luat biletul sau al organizatorilor spectacolului.
Sunt ceva chestii care nu-s permise - informează-te!
Romexpo este exact peste drum de statia de autobuz; doar trebuie sa traversezi prin pasaj.
Cred ca e o intrebare tampita, dar tot ti-o pun! Pasajul e acelasi pentru pietoni si masini deopotriva? Stiam de unul dar credeam ca e doar pentru vehicule
Wow! a fost desfiintat pasajul pietonal-subteran de la P-ta Presei? Atunci foloseste trecerile pentru pietoni.
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: