| 2487283ioo a întrebat:

O scrisoare pierduta... Salutare TPU, dupa cum zice si titlul...va dati seama.In urma cu o saptamana de Craciun i-am scris o scrioare unei prietene din judeul vecin aprox 220km.Am cumprat felicitarea cu plicul aferent, fuguta la posta, doamna mi-a dat un timbru de 1 leu, am intrebat-o daca necesita cod postal, ea mi-a raspuns ca nu, dupa acestea am complectat felicitarea, plicul destinatar ea expeditor eu am lipit timbrul pe fata in dreapta sus toate la locul lor etc etc adresele corect toate.Acestea au fost duminica seara.Am si dus plicul, luni la ora 13:00 dupa cum scrie pe cutia postala se ridica. oook pna aici M-am informat dp saitul lor ca scrisorile ajung in felul urmator: cele prioritare ziua in care sunt depuse +1 desi la mine nu e cazul iar celelalte ziua in care sunt depuse +5, dupa calculele mele ajungea sambata.Sambata cred ca e inchis, duminica luni marti Craciunul si scrisoarea tot nu a ajuns. Exista sanse sa ajunga? nu stiu unde am gresitcrying( trebuia facut ceva cu plicul inainte sa-l bag in cutia postala sau stiu eu ce mai era? ce mi-a scapatsad chiar as vrea sa sun la posta sau nu are rost.intr-un fel ma simt prost fata de pers respectiva si nu stiu cum sa-i explic. Va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati.va multumesc mult

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Poate o va primi mai tarziu, dar tu trebuia sa o pui recomandata ca, sa fi sigur ca o va primi

0 răspunsuri: