| Stefa0072004 a întrebat:

Oamenii în prezent fac protest ca îl vor pe Călin. Întrebarea mea este: de ce îl vor strict pe Călin? Îl vor obligatoriu pe Călin. Omul asta vrea sa decidă ce sa facă omul cu corpul lui, ce sa mănânce și asa mai departe. Voi pe cine votați? Problema este când făceau tinerii protest, adulți le ziceau sa se ducă acasă, în schimb ei nu se duc acasă. Eu vorbesc stric de presedentie nu de scumpiri sau taxe. Voi pe cine votați?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Votez pe unul din lista electorala.
E secret, pe cine.

| gabicoo a răspuns:

În nici un caz nu voi vota cu Georgescu. Din lista de candidați îl voi vota pe cel care garantează continuarea parcursului european și euroatlantic al României. Vom vedea cine candidează.

| DoarDorr a răspuns:

Calin? Ce Calin? Georgescu?
Nu stiu ce vrea Georgescu, nu l-am urmarit. Ce vorbeste lumea, nu cred fara dovezi. Dar tu crezi ca acum mananci ce vrei? Mananci ce ti se da. Nu prea ai de ales. A, daca vrei inlocuitori si plastice, asta e alta problema. Si, tot voia ta este sa inchizi caldura. Pentru ca altii te forteaza marind tarifele.
Inca nu stiu pe cine voi vota. Sa vedem cine va fi pe liste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Că el i-am îmbibat cu gogoși care prind la un grad de analfabetism

| Frank51 a răspuns:

Nu e ilegal să faci un protest, pentru orice fel de subiect, deci asta e ok și democratic.

Nu e ilegal să vrei să votezi pe oricine vrei, este ok și democratic.

Nu cred că Kremlin Georgescu va putea să candideze, îi va fi anulată candidatura.

| GeogG23 a răspuns:

Nu stiu cum, dar omul are priza la public ca... n-are rost. Cunosc oameni care erau paraleli cu politica, iar cand venea vorba de proteste se dadeau in spate si urmareau la TV cu o punga de popcorn ceea ce se intampla, acum vor sa mearga la protest. Nu stiu ce promoveaza, dar a prins sau la o anumita patura a societatii

| MarianWLF a răspuns:

Voi alege dintre candatii pro europeni indiferent ce specimene noi mai apar, poate disparea Georgescu si sa vina in loc altul cu aceleasi idei bolnave, sper sa nu mai pice lumea in plasa ca prima data.