Cine a zis asta? eu am intrebat din curiozitate ca e jale si prapad sa prinzi un post bun si sa te dea afara ca se desfinteaza, intelegi?
La STAT îți trebuie spate ca să te angajezi undeva.
Catena. ))
Si dacă se desfiintează, ce e?! Primesti recomandare de la ultimul loc de muncă si te angajezi la alta. Și tot așa...
Eu speram ca farmacia inimii sa se desfiinteze in momentul cand a disparut Stela Popescu.
Acum pe bune cine este atat de prost ca si marketing incat sa dea zeci de mii de euro pe luna unor artisti ca sa iti promoveze afacerea la tv in conditiile in care lumea iti stie brandul? Oare nu cumva platind si aceasta publicitate televizata cresti preturile produselor, cand ai putea sa iti vezi de treaba ta si sa mentii preturi decente?
Am si multe argumente cand zic asta dar ma opresc doar la unul singur, la mine in judet vanzarile pe farmacii sunt intrecute de un brand mult mai mic care nu are reclama la tv, preturile sunt competitive, si pot mentine preturi mai mici la anumite produse decat la Catena...simplu pentru ca nu il platesc pe martalogul ala de "Johnny Bravo de Romania" care nu a cantat ceva misto in viata lui (Adrian Enache) sau pe Nico cu mii de euro pe luna. Nico imi e draga si nu zic nimic de ea
Si daca lucrezi la stat e mai bine? eu lucrez la o farmacie de 10 ani, infiintata in 1995.