| Bishop a întrebat:

Observand ca imi troznesc degetele foarte des mai multe persoane mi-au spus ca mai tarziu, in ani, imi vor tremura mainile, si ar fi bine sa nu mai fac asta, dar nu ma pot abtine. E adevarat? Eu cand am emotii si trebuie sa fac ceva imi tremura mainile de parca as fi alcoolic, cu toate ca n-am baut nimic inainte. De ce?

7 răspunsuri:
| florentina25 a răspuns:

Da si mie mi-a spus directoarea scoli acelasi lucru si am incercat sa ma abtin

| M3ntosana a răspuns:

Da e adevarat...si eu mai am obiceiul asta uneori... dar incetul cu incetul m-am dezobisnuit big grin

| freehugs a răspuns:

Si eu fac acelasi lucru...si da, imi tremura mainile cateodatahappy

| sofia_kiss a răspuns:

Si eu am acelasi obicei prost ca si tine si e adevarat ca dupa trecerea anilor mainile o sa inceapa sa tremure la mine uneori nu pot sa tin ceva in mana ca imi tremura mana si eu incerc sa ma dezobisnuiesc dar cand imi troznesc degetele nu imi dau seama pentru ca asa m-am obisnuit...

| covexrobu a răspuns:

Oamenii zic multe chestii dar nu toate sunt adevarate. Mie imi tremura mainile din totdeuna. De cand am mers la scoala si pana acum imi tremura mainile dar foarte putin. Daca am emotii cum zici tu imi tremura dar nu foarte grav. Am un unchi care sufera de Parkison ii tremura mainile de parca ar canta la chitara. Dar daca trebuie sa faca ceva si apuca bine un lucru nu ii mai tremura deloc mana. Incearca sa nu iti mai troznesti degetele desi este foarte greu.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt fumatori inraiti care au renuntat la fumat, betivi notorii care au renuntat la bautura, deci si tu poti dar trebuie sa ai vointa.

| claum01 a răspuns:

Ei bine chestia ca iti vor tremura mainile mai incolo este adevarata din pacate big grin.Si eu le troznesc dar mi-am rupt la handball degetele si de atunci nu le mai troznesc pentru ca mi-e frica si ma doarebig grin