| SangJin a întrebat:

Oh, frate, am uitat sa-mi scriu prenumele pe plicul ce l-am trimis la posta! Credeti ca e ceva, avand in vedere ca am scris adresa, etc? oh, ce ma oftic >>_

Răspuns Câştigător
| potzo a răspuns:

Depinde cui i-ai trimis plicul;
Daca adresa destinatarului este corecta - plicul va ajunge;
Daca din continutul scrisorii destinatarul nu are cum sa isi dea seama de la cine este - ai trimis-o degeaba...

Daca adresa destinatarului nu este corecta scrisoarea va trebui returnata expeditorului la adresa de pe plic - daca ti-ai scris adresa dar ai uitat doar numele - aceasta iti va fi returnata...

8 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

E important destinatarul nu expeditorul

| zanesiprintese a răspuns:

Nu cred ca are ce sa se intample. Daca ai scris numele de familie(macar), iar adresa completa si buna! nu are ce sa se intample, singurul lucru bun, ar fi sa ti-o returneze.

| HellYeahChristine a răspuns:

Daca nu ai scris informatiile de care au ei nevoie nici n-o sa-l ia in considerare happy

| alessia5158 a răspuns:

Nu te oftica in van! ---este mult mai importanta corectitudinea unei adrese in cazul unei expedieri simple --- ar fi avut relevanta prenumele in cazul unei expedieri in sistem ramburs sau a uneia cu confirmare de primire sau recomandate.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu are nimic,mai ales ca ai scris aderesa, important este ca ai trecut corect numele, prenumele si adresa destinatarului.

| IgnoreMe a răspuns:

Cred ca zace o inteligenta-n tine.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu e nici o problema daca ai scris adresa si codul exact, stai linistit totul o sa fie bine.

mira
| mira a răspuns:

Nu este nicio problema.Important este sa apara cu exactitate numele destinatarului.