| Just4Joker a întrebat:

Okay, stiu ca am pus destul de multe intrebari asemanatoare, dar tot nu ma pot hotarai laughing
Ma tot razgandesc...

Ce sa aleg?

Assassin's Creed Revelations (x360) + Nfs Hot Pursuit (x360) sau Skyrim (360)?
Tin sa va anunt ca nu voi mai cumpara jocuri pentru o perioada destul de indelungata de timp happy,
Hmmm, sa zicem... CCA 5-6 luni.

Deci, ce sa aleg dintre titlurile alea?
Cele doua?
Sau Skyrim?
Repet, nu voi mai cumpara jocuri ceva timp. Deci vreau ceva de care sa nu ma plictisesc intr-o luna...

Răspuns Câştigător
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai jocul Skirim este super fain, eu il am in pc si imi place foarte mult, faz este ca pana la urma el se va termina si o sa te plictisesti, mai ales daca ajungi undeva de unde nu poti trece, asa ca mai bine cumperi Assassin Creed si Nfs findca sunt 2 jocuri si daca te plictisesti de Creed poti sa intri pe Nfs, sa castigi masini etc., asa ca eu iti recomand din toata inima sa cumperi cele 2 jocuri si nu Skirim.
Distractie Placuta!

4 răspunsuri:
| Just4Joker explică:

Modelul meu a fost fabricat dupa august 2011, Einstein. happy
Daca n-ai cunostiintele necesare, atunci nu mai comenta.

| Just4Joker explică:

Te-a intrebat cineva ceva, zdreanta?

| megamix112 a răspuns:

Eu zic skyrim pentru ca poti avea pana peste 70 de ore de gameplay.Revelations il termini in 6 ore si mai stai ceva pe multiplayer si te plictisesti, iar de curse ti se apleaca pana la urma.

| SkiZZo666 a răspuns:

Frate eu am terminat Assassin s Creed Revelation si e destul de tare.dar cam mic..asa k iti recomand Skyrim...eu pe asta il joc.dar sa stii ca cerintele sunt destul de mari..merit funda, nu?

Întrebări similare