Povestea cu reincarnatul chiar nu as lua-o de buna. Si eu cand eram mai mica, in clasele primare, am visat ca era sirena, iar cand i-am spus, o colega a zis ca e un semn... Nu mai stiu ce voia sa zica, ceva in genul ca sunt o sirena, iar cand voi creste voi deveni in adevaratul sens al cuvantului... Insa inca nu s-a intamplat. )) Mare lucru ca ai visat ca erai un barbat francez, si eu visez tot felul de lucruri, mai ales evenimente din trecut, cum ar fi bunicii mei care nu mai traiesc, sau decesul lor. Nu cred ca ar trebui sa te gandestila asta si sa traiesti prezentul deoarece acesta conteaza cel mai mult. Si chiar daca el ar fi reincarnarea ta, cu ce te ajuta asta? Scopul tau nu este sa gasesti acest ''om''', care sper ca iti dai seama ca este in imaginatia ta, stiind ca visele sunt de fapt gandurile tale, transpuse in fel de fel de moduri, ci sa fii fericit/fericita, sa iti intemeiezi o familie si sa faci in viata ce iti place.Stiind ca este din imaginatia ta, crezi ca chiar exista acest om? Sau daca exista, chiar crezi ca l-ai gasi? Nu stii CATI oameni se inseala, sunt n cazuri. Iar faza cu schimbatul gusturilor denota ca te-ai maturizat sau doar ca te-ai schimbat.
Nu stiu ce sa iti zic dar am citit des. Este un fenomen care nu s-a gasit inca o explicatie. Poate fii si adevarat nu excludem sau doar vise de noapte. Eu patesc foarte des episoade de dejavu in ultima perioada sau am eu ca un fel de chestie gen dintr-o data am o senzatie(nu stiu sa o explic) gen WHAT asta e viata cum arata totul... Intr-un fel mă gandeam ca de fapt e doar o singura persoana pe pamant si aceea a trait toate vietile simultan. Incearca sa cunosti pe cineva sa iti faca o calatorie astrala poate vei afla mai multe(cauta pe net eu o sa merg la un prieten sa facem). Mult succes in tot.( eu mai cred ca totul e un vis, si ca eu sunt ceva persoana importanta, restul lumii sunt niste roboti si se comporta asa cu mine ca eu sa nu ma prind ca e un vis complicat).
Antonia23K întreabă: