Te pot ajuta sa devii reprezentant oriflame.andreea2011oriflame.contacteaza-ma si iti voi da toate detaliile.
Buna . eu sunt reprezentant si te pot ajuta sa devii si tu . adauga id meu in lista si iti voi prezenta avantaje/dezavanjae alegerea ramand a ta daca vrei sau nu sa urmezi oriflame. inovatia.oriflame@yahoo.com. te pup D.Alice
Buna eu sunt reprezentant avon, da-mi id-ul tau si vb pe mess despre ce te intereseaza. apropo e mult mai bine la avon avand in vedere ca se castiga la fiecare campanie produse
Http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=462502
Intră în echipa Oriflame. Te întâmpinăm cu un program special creat şi te ajutăm să te menţii Ai cele mai bune discounturi la comenzile din catalog :
• 23%- pentru comanda intre 50-249 lei
• 30%- pentru comanda intre 250-499 lei
• 40%- pentru comanda peste 500 lei
Buna eu sunt reprezentant oriflame daca vrei sa vorbim uite id meu cristina_dulcika06@yahoo.com iti voi raspunde acolo la intrebari.
Da poti sa pui comanda sambata si duminica si nu mai platesti nici o taxa de manipulare. Nu este obligatoriu sa pui comenzi pe fiecare luna.
Oriflame_lider@yahoo.com si te voi ajuta cu placere, vei primii cadouri, si multe alte surprize placute
Buna. te rog da mi add la id roxxy_queen_4ever. iti voi explica mai bine despre ce este vorba si ti voi raspunde si la ultima intrebare daca te intereseaza. te pup
Madalina08 întreabă:
Madalina08 întreabă:
FataCuDouaFete întreabă: