| danutz24 a întrebat:

Pai am luat un 4 la teza de la mate, dar profa a zis ca daca facem 200 de exerciti ne mareste nota la 7. Dar pe teza scrie 4 si trebuie semnata de parinti si nu pot sa falsific semnatura parintilor, e greasad. Precizez ca am 10, 9, 6 la mate. Mai precizez ca o gramada de copii au luat 6-4. Ce ar trebui sa fac, sa incerc totusi sa falsific semnatura sau sa le spun parintilor adevarul?

Răspuns Câştigător
| Noctzia a răspuns:

Ar trebui sa le spui parintilor. Bine poate ca o sa ma considri cine stie ce dar asta este cea mai buna decizie. Parintii tai poate o sa te certe putin dar asa daca nu le spui tot vor afla o data la o sedinta cu parintii. Deci eu spun sa le zice de nota de cat sa afle de la altcineva si sa creada ca tu nu ai incredere in ei si se vor supara mult mai rau de cat daca le spui tu. Sper ca te-am ajutrat. Eu asa am facut cand m-am aflat in situatia ta. happy

20 răspunsuri:
| Lavynyuka a răspuns:

Pai.eu te sfatuiesc sa le zici adevarul pentru ca daca falsifici semnatura... ajungi in puscarie...iti zic pentru ca asa a facut o colega si i-a fost de amarwinking

| SimonaSymo a răspuns:

Da, poti sa o copiezi.

| kiss99 a răspuns:

Parerea mea este sa le spui parintilor adevaru pentru ca odatas si odata vor afla si atunci va fi mai rau spune-le sa iti semneze lucrarea si ca o sa iti mareasca nota dca vei face 200 de exercitii ...sunt sigura ca vor intelege
funda?

| ToKen a răspuns:

Da ti-ai mintii parintii s-ar supara mai tare decat din cauza notei, fa-ti curaj si spune-le adevarul!

| DODoubleG a răspuns:

Eu zic sa iei un carnet de note sau altceva pe care era scrisa semnatura lor si sa pui foaia aia si teza lipite pe geam (teza prima normal)si transcri sa vezi ce bine iese
laughing)
glumeam
cel mai bine ar fi sa le spui adevarul ca tot afla
Funda?

| Maothecat a răspuns:

Sa le spui adevarul

| кא๔ a răspuns:

Uite stiu ca este foarte greu dar spune-le parintilor si spune-le ca nu erai atent dar invatasei si ca iti vei mari nota.( adica sa faci cele 200 de exerciti). Si eu am luat 3 in teza la mate si am facut pe suparata.chatterbox si mi-a semnat`o mama. i-am zis ca o sa fiu atenta de acum. si ca imi mereste profu nota la 6. big grin
Succes. Sunt sigura ca e mai bine sa le spui; daca vei falsifica semnatura o sa te intrebe nu v-a adus teza la mate.si ce o sa zici. a pai stii ca nu stiu unde ee.
CONCLUZIE : Mai bine spune-le.

| xtremestunt a răspuns:

Mai bine incearca sa le spui avand in vedere ca si altii au luat note mici si conditiile de marire a notei. Daca nu le spui acum tot vor afla si va fi mai rau mai tarziu...Succes!

| Eliza_4560 a răspuns:

Mai bine spui adevarul, ca intr-un sfarsit tot o sa afle. la sedinta de la diriginta. Incearca sa le spui si promite ca nu o sa se mai intample. Sau spune-le ca nu ai avut timp sa inveti. ca nu ai inteles. si tie`ra rusine sa o intrebare p profaa. Dar spune-le advwinking

| Dee0tzaA a răspuns:

Spunele adevarul. oricum vor afla. minciuna are picioare scurte. oricum nu te omoara, ca doar sunt parintii tai.

| PetroKida a răspuns:

Mai bine, adevarul. Dupa, oricum o sa afle, si te-ar pedepsi mai tare. Nu uita : minciuna e iertata pe jumatate daca e recunoscuta :*!
Spune-le ca nu i-ai mintit cu intentie. voiai doar sa nu-i ingrijorezi ca nu inveti straight face!

Funda?:X

| Anonim134 a răspuns:

Sa le spui parintilor adevarulhappy
asa e mai bine!
Cu minciuna nu scapi!
Te bagi mai tare in belelesmug
Imi pare rau pentru. nota tastraight face

| anutza a răspuns:

Eu te sfatuies sa le spui parintilor (pana la urma oricum vor afla), daca le spui adevarul si le promiti ca vei incerva sa iti indrepti nota nu se vor supara si vor avea si incerdere in tine ca nu ii minti. happy

| adrianarp a răspuns:

Eu zic sa le spui parintilor adevarul. Daca nu ei tot o sa afle pentru ca poate o sa mai faca diriginta cate o sedinta si o sa spuna notele sau pur si simplu o sa vina si o sa o intrebe pe dna de mate cum te descurci... cred ca este mult mai bine sa afle de la tine decat de la altcineva.O sa se bucure ca ai recunoscut... asta e doar parerea mea, nu trebuie sa tii cont de ea

| DeeDeeInnocentLove a răspuns:

...raised eyebrows daca iti e frica...nu cred ca profesorii le cun semnatura parintilor, dar eu zic mai bine sa le spui adevarulwinkingmult mai Okehappyfaci cum crezibig grinSucceshappy

| Mellie00 a răspuns:

Ar fi corect sa spui adevarul, totuși încearcă sa le spui ca nu e capăt de lume si data viitoare o sa faci mai bine! Dacă minți e păcat! Îți zic eu c si eu am luat odată 4 la româna tot in teza, bine înțeles ca părinții mei s-au supărat pe mine, dar la următoarea teza am încercat sa iau nota mai mare si am reușit pentru ca am învățat! Spune adevarul, e mai Rau dacă minți!winking

| shSteuu a răspuns:

1 la manaa. : nu se ajunge in puscarie. 2 la manaa : incearca varianta cu adevaru'. e mai simpla si te ajutaa sa capeti mai multa incredere din parte parintsilor

| kissme_2978 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor de nota si incearca sa faci cate exercitii poti.

| bybyana21 a răspuns:

Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.
Ce sa iti faca parintii? Sa te dea afara din casa pentru vecie? Dragostea parintilor nu are granitele pana la nota din teza happy.
E mult mai bine sa le spui. De ce?
Pentru ca chiar daca vei fi pedepsit 2-3 zile, fara calculator, televizor si prieteni, e mai bine ca parintii sa ia atitudine. Si prin atitudine ma refer la faptul ca ei vor incepe sa lucreze mai mult cu tine, etc.
Si totusi, mai am o chestie, daca incerci sa falsifici semnatura te duci la risc mare.
-profesoara nu iti va mai da in niciun chip 7 happy
-parintii tai se vor supara fff rau pe tine cand vor afla ca ai incercat sa iti pacalesti profesorii
-nu te poti ascunde toata viata, la finalul anului parintii iti vor vedea teza si se vor supara rau pe tine
-nici profesorii nu vor fi bucurosi ca ti-ai inselat parintii
-plus ca parintii tai se pot duce la scoala sa vada teza, deci n-ai facut nimic.
Ai grija!

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Spune-le adevarul, pentru ca se va afla oricum. laughing
Spune-le ca au mai fost note mici, si ca te vei stradui mai mult la anul`. laughing