N-avem. Pe noi ne conduce un mosier, tara este feuda lui, iar noi cei obijduiti. Il cheama HA-HA-HA... A cu liniuta pe cap...
Tu te intrebi cine e presedinte cand toata lumea se intreaba cine e prim-ministru?
Si cand am zis Obama, n-am glumit. Basescu e un maimutoi, Obama face ce vrea cu aproape orice tara de pe planeta.
Mda, vad ca nu poti afla ceva sigur: ba ca e unu base, ba cheliosu, ba e. u., ba escu, obama...
o sa ma interesez si-o sa-ti comunic... nu te pot lasa cu asa o dilema...
conteaza pe mine, revin cun raspuns dupa urmatoarele prezidentiale...
a propos, dar de ce vrei sa stii? are vreo importanta?
Aproape ca nu mai conteaza. Doaminee fereste, de mai rau! Pentru ca, mi-e greu sa-mi imaginez cum ar fi Romania sub Geoana
BAsescu.Nu! Toate tarile sunt conduse de bancheri americani.De ce zic asta? Pt. daca nu te aliezi cu americani, in 2-3 ani te distrug precum Irak.Asa ca, basescu, e de interfata.
Sincer presedinte tari noastre deocamdata e basecu dar iti spun nu basescu conduce, crede ma! e cuvernul uniuni europene care ne conduce tara acum,. si sa vezi chesti noi, cica suntem tara EU dar daca mergi in EUropa drepturile tale sunt limitate noi si bulgare trebuie sa stam la poarta pana isi fac alti traba. asa ca care presedinte babacesu mai bine...pa,
sunt întreabă:
Antonia23K întreabă: