Discutie de matematicaai fa asa scarbele.Pai stiu.Pai de o ramas asa? De fiecare data inputitule! Dar nu mis inputit! Uite asta inmultit cu asta cat ii ma putoare? 4x la doua y la 4 asta inmultit cu asta cat ii 14xy la a doua 27 14xy 2 -14xy 2-7.7 -49 si acum ce? asta asa se ridica la putere nu asa se ridica scarba asta la putere? Normal ca asa se ridica.pai a-b la 2 e a la 2 -b la 2nui asa formula ia vezi.Nu-mi place matematica.Ia vezi ametala. Eauuuuu eauuu tu esti cu formule ma ai invatat formulele eu acum vad eauuu nu e cu ridicari eu acum vad putoare si nai spus nimic eee aplici formula maaa usorrrrr.Pai vino aici ai formula uite cum e formula a-b du-te aprinde becu sa faci lumina bineeeeeee. Unde ti formula ma putoare a la 2 -2ab plus b2 asa faci pai de unde sa stiu ce teorema aplic unda asta o inveti astea toate trebuie sa le stii tot trebuie sa stii de aici pai eu nu stiu ce sa aplic! Toate trebuie sa le stii Faci formula.Aia ce inseamna pai a2 -2ab plus b2.Dar nu stiu ce formula trebuie aplicata uite si asta si asta era asa/Dar care sunt ridicate stai ma putoare sa mai vad odata formula care isssssssss uitete la ele astea care is a-b pe langa a plus b asta-i si a2 -b2.E cu formula ma putoarea lumii n-am vazut ca tu esti la formula du-te dincolo. Fundaa! foarte faiin
catalin542000 întreabă: