| dani9354 a întrebat:

Pentru a ma inscrie la facultatea de medicina ce examene trebuie sa dau la bac.Va rog ziceti materiile din care trebuie sa dau sau daca conteaza profilul liceului pe care il am. Spre ex:profilul liceului este Resurse naturale si protectia mediului tot un fel de biologie-chimie, conteaza asta?

Multumesc mult.Va pup!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Materiile pentru Facultatea de Medicină: biologia de clasa a IX-a, fizică sau chimie la alegere.
Pentru siguranță accesează faculatea de medicină și găsești toată programa de examene.
Mult succes.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Nu are nicio legatura examenul de bac cu cel de medicina, Admiterea la Facultatea de medicină se face pe bază de concurs.

Examenul include două discipline (Biologie obligatoriu, respectiv Fizica sau Chimie la alegere) totalizând un număr de 100 întrebări, dintre care 60 pentru proba obligatorie şi 40 pentru cea la alegere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca are tata nani multi nici nu te duci la examenesi intri.si daca ai o diploma poti sa si omori legal.scuzama dar in ziua de azi...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza profilul liceului si nu conteaza ce materii dai la bac. Eu am ales la bac fizica si chimia fiindca dadeam probe la admitere si m-a ajutat sa invat aceeasi materie pentru doua exemene (bac si admitere).

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Intr-adevar nu are mare legatura examenul de bac... Conteaza foarte mult insa sa fii bine pregatita la biologie si chimie...
Nici profilul nu conteaza daca tu reusesti sa recuperezi ceea ce fac altii - in cadrul profilului Stiintele naturii (fostul profil biologie-chimie). Ei fac acolo mai multe ore de chimie - cred ca 3 pe saptamana si tot atatea de biologie. Este firesc sa se aprofundeze mai mult materia.
Daca stii chimie si biologie suficient pentru un concurs de admitere - nu conteaza numele profilului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca trebuie sa dai chimie si biologie! Conteaza faputl ca esti la Resurse Naturale si Protectia mediului, faci chimie si biologie mai intens decat alte profile, cu exceptia profilului "Stiinte ale Naturii". Eu cunosc o fata care a terminat acum 3 ani la mine in liceu, si a absolvit filiera de filologie intensiv franceza, s-a hotarat in ultimele saptamani de scoala ce facultate sa urmeze si a facut meditatii la chimie (parca din a 9-a si a 10-a, si biologie si a reusit la locurile fara taxa, deci se poate! A fost un real succes pentru ea, si a terminat si la uman. deci iti dai seama ce chimie a facut (si eu sunt tot la uman si am facut chimie 1h/saptamana, dar greu si nu am inteles nimic eu.)Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dany eu cred ca la biologie(anatomie) si la chimie.Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chimie biologie