| 10011993 a întrebat:

Pentru baieti despre fete: blonde sau brumete? scunde sau inalte? slabe sau grase? culoarea ochilor preteratabig grin si ce apreciati cel mai mult la o fata? si la sfarsit sa-mi spuneti si ce inaltime si culare de ochi avetitongue... funda la ala care imi place cum a raspunsbig grin

Răspuns Câştigător
| crystyyy96_3325 a răspuns:

In primul rand eu la o fata. apreciez comportamentul. O fata trebuie sa fie delicata, fina, cuminte, frumoasa, sa se ingrijeasca, sexy.Eu prefer brunete, inalte, slabe, ochi caprui, si inaltimea ei sa fie 1, 65.Adica de care imi place!

8 răspunsuri:
| ChildrenOfBodom a răspuns:

Buna, uite aici parerea unui expert...
Chiar daca nu sunt fata eu spun pentru baieti.

Ba. Dacca te indragostesti de cineva, uiti de aspetul fizic, de culoarea ochilor etc.

Astea cu culoarea ochilor, inaltimea. SUNT NISTE PROSTII.

Scumpa mea, aspectul fizic nu conteaza. Ex: daca u te indragostesti de cineva nu te mai uiti si la altceva, NU?
Funda?!

| Angel31 a răspuns:

Bruneta, inalta, slaba, caprui, sinceritatea si spontaneetate. Inaltime 1, 85 si culoarea ochilor este caprui.

| Angel0 a răspuns:

Cel mai mult apreciez compatibilitatea.
Dar o prefer totusi pe cea cu sanii mai mari.

| Tiberius a răspuns:

Brunete, medii, medii dar spre slabe, albastrii dar nu e o regula generala mai putin important, aspectul fizic cu moralitatea m-am convins.

| Dumitru_8435 a răspuns:

Brunete, Inalte, Slabe, Verzi, Sinceritatea. 1. 80, Caprui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saaau

| flooooo a răspuns:

Brunete, inaltime medie, nici grase nici slabe... potrivite, caprui, cel mai mult apreciez la o fata caracterul si inteligenta, adica sa pot discuta cu ea nu sa ne uitam unul la altul si sa zambim. eu am 1, 8 m si o culoare indecisa la ochi, o combinatie intre verde si caprui. funda? big grin

| Caddy a răspuns:

Nu conteaza aspectul fizic daca se da langa tine si spune ca te place si are o voce calda este de ajuns cel putin eu asa consider