Funditele reprezinta aprecierea castigata din partea altui utilizator al comunitatii. O fundita iti acorda 100 de puncte ce te ajuta sa urci in clasament. Dupa ce pui o intrebare cand intri sa vezi raspunsurile primite observi ca in dreapta fiecarui raspuns e o fundita. Dai click in dreptul raspunsului pe care il consideri mai bun si acel utilizator primeste fundita.
Punctele sunt un fel de carte de vizita. Mai multe puncte inseamna o activitate constanta.
Fundiţă se dă utilizatorului care a răspuns cel mai bine la întrebarea pusă de tine. Dacă răspunsul te mulţumeşte îi dai fundiţă în semn de apreciere. Ea valorează 100 de puncte, deci pe lângă cele 50 de puncte pe care la primeşti pentru că ai răspuns, mai primeşti 100, în total 150. Din păcate anumiţi oameni au făcut o obsesie cu chestia asta şi de aia găseşti mesaje cu „dau fundiţă, dă-mi fundiţă."Pentru a da o fundiţă procedezi aşa : În josul fiecărui răspuns pe care l-ai primit este o fundă gri, dacă dai click pe ea, ea se face portocalie. Punctele nu te ajută cu nimic, doar că cu cât ai mai multe puncte cu atât ai un rank mai mic. Rankul reprezintă clasamentul utilizatorilor de pe TPU. Baftă!
Fundita este raspunsul considerat castigator de cel care a pus o intrebare.In legatura cu punctajul...acesta ajuta la un rank ridicat.
Aprecierea celorlalti. ca exper TPU ai convingerea ca faci un bine pentru cat mai multi.
Pai nici eu nu prea stiu pentru ca ieri mi-am facut cont pe aceasta comunitate, intr-un fel te si distrezi .
Toate au un rost.
Succes
SA ai un loc bun in clasamentul TPU... si cu asta te poti mandri ca esti bun si poti sa dai sfaturi.
Fundita este modul tau de a rasplati pe utilizatorul care ti-a dat raspunsul cel mai bun. Cel caruia i-ai oferit-o va primi in plus 100 de puncte Nu te ajuta cu nimic dar macar nu te plictisesti pe TPU
Urci in clasament. daca asta vrei.
Te vor face expert TPU, daca ai puncte multesi evident, raspunsuri bune(/cu fundita, majoritatea) .
Din cate stiu, te ajuta sa devii expert tpu...de aici sunt confuza si eu
anonim_4396 întreabă: