| sergiu25bc a întrebat:

Pentru cei care inca au dubii daca exista ori nu extraterestri.
Priviti si dati cu parerea
http://www.cancan.ro/......areci.html

Răspuns Câştigător
| yinyang a răspuns:

Omul a fost ignorant intotdeauna... omul crede ca numai el exista in Univers. De ce nu acceptam si varianta ca ei exista? De ce ne e greu sa acceptam ca alte fiinte sunt ca noi sau poate mai evoluate... cine o sa citeasca de proiectul Montauk care a fost facut pe baze de cristale terestre va vedea ca au "imprumutat" si o piramida de cristal de la un OZN ( obiect zburator neidentificat). In prezent o zona din Himalaya nu este accesibila datorita faptului ca sunt baze extraterestre din care ies la suprafata ozn-uri si localnicii le vad... La noi in tara in prezent s-a descoperit Poarta temporala in Bucegi si se pot vedea ozn-uri in Padurea Baciului langa Cluj. Daca am lua o scara de la 1 la 10 privin distanta dintre dimensiunea a 3a in care traim si cea de-a patra, adica cea astrala, am vedea ca Padurea Baciului e la o scara de numar 9... Acolo se vad ozn-uri in fiecare seara, iar ziua sunt fenomene ciudate, de ex: nu-ti vezi umbra, copacii nu au umbra... Ozn-urile exista de mult timp... unii nu cred in ele din teama, altii din nestiinta, dar cei mai multi din ignoranta...pentru ca omul daca are unde sa stea, ce sa manance, are bani sa se distreze... cel mai intereseaza pe el daca exista alte civilizatii? Ms de intrebare... va pup.

24 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Intotdeauna m-a interesat acest subiect. Stiu ca de mic, era o revista de cultura generala Terra. O cumparam in fiecare luna, si dadeam din prima la fenomene de astea.
Eu unul cred in extraterestri.

| Parintele a răspuns:

Foarte interesant! Inca o dovada ca exista.

| Parintele a răspuns:

Vedeti video aici:
http://www.bild.de/......angen.html

fara photoshop;)))

cami
| cami a răspuns:

Niciodata n-am avut dubii. Si mai ales ca acum ceva timp mi s-a parut si mie ca vad un punct cam mare stralucitor.
Dar ce mici sunt...

cami
| cami a răspuns:

@HepHap, stiu ca intotdeauna trebuie sa "ma indrepti".
PS: Era noapte.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Eii, multe se pot face din silicon...mai ales bibelouri de dimensiuni reduse...
Ma rog, ce stiu eu...
Apropo, Bild e un tabloid, o gazeta de scandal...ca si Cancan de altfel...interesant, oare de ce nu a facut New York Times reportajul?

@ cami

Poate era Soarele...

| SweetCandy a răspuns:

Nu ma uit ca o sa patesc cum am patit q bloody mary...deci no wayrolling on the floor

| sergiu25bc explică:

Exista si se vede o dovada si explicatia, vcei care nu au probleme cu inima pot privi, am ramas masca la aceste poze, sunt 4 la nr pozele,

| Gabry a răspuns:

M-am uitatcrying...
Nu mai stiu ce sa cred...pana acum credeam ca nu exista.

| Swabia a răspuns:

Te`ai gandit un moment ca poate sunt modificate?!
Eu, una nu cred ca exista!
De video`ul acesta ce zici : http://www.youtube.com/watch?v=iuAktiLlDO4?

| DoomNEzeu a răspuns:

Da e tare...se anunta timpuri noi laughing

| zuzumic a răspuns:

Nici nu ma uit dar sunt sigura ca nu exista!

| VladDu a răspuns:

Eu credeam ca exista extraterestri, am si visat ca am fost vizitat de eilaughing)

| cLaudYu a răspuns:

De ce nu au dat aia mai multe amanunte angry Ce dimensiuni avea? Daca a fost prins intr-o capcana de soareci, si i-a trebuit fermier nu stiu cate ore sa-l inecelaughing)))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiai ca exista photoshop?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"In prezent, cadavrul creaturii se afla intr-un laborator de la Universitatea din Granada." pentru sceptici tongue Eu cred ca exista extraterestri, nu stiu daca sunt sau nu si pe Pamant, insa undeva, in Univers, trebuie sa mai fie si alte fiinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi suntem extraterestrii...cine a zis ca nu exista, inseamna ca au frica de ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sergiu si eu cred ca exista extrateresti si multumesc acest URl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic ca acesta e animal extraterestru cum am trimis si noi un caine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nu se poate face in ziua d azi cu un computer?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a dovedit științific că poate exista viață și pe alte planete. Faptul că nu a fost descoperită încă nu o face inexistentă.
În orice caz, pozele din link sunt false, dacă extraterestrul respectiv era atât de inteligent, n-ar fi căzut într-o capcană de șoareci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca extaterestii nu exista.Ma refer la faptul ca sunt foarte multe dovezi despre existenta extaraterestilor incat nu am dubi! Exista extraterestri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai baieti lumea viseaza

| lili_1880 a răspuns:

:o iimmhh :-s.