Omul a fost ignorant intotdeauna... omul crede ca numai el exista in Univers. De ce nu acceptam si varianta ca ei exista? De ce ne e greu sa acceptam ca alte fiinte sunt ca noi sau poate mai evoluate... cine o sa citeasca de proiectul Montauk care a fost facut pe baze de cristale terestre va vedea ca au "imprumutat" si o piramida de cristal de la un OZN ( obiect zburator neidentificat). In prezent o zona din Himalaya nu este accesibila datorita faptului ca sunt baze extraterestre din care ies la suprafata ozn-uri si localnicii le vad... La noi in tara in prezent s-a descoperit Poarta temporala in Bucegi si se pot vedea ozn-uri in Padurea Baciului langa Cluj. Daca am lua o scara de la 1 la 10 privin distanta dintre dimensiunea a 3a in care traim si cea de-a patra, adica cea astrala, am vedea ca Padurea Baciului e la o scara de numar 9... Acolo se vad ozn-uri in fiecare seara, iar ziua sunt fenomene ciudate, de ex: nu-ti vezi umbra, copacii nu au umbra... Ozn-urile exista de mult timp... unii nu cred in ele din teama, altii din nestiinta, dar cei mai multi din ignoranta...pentru ca omul daca are unde sa stea, ce sa manance, are bani sa se distreze... cel mai intereseaza pe el daca exista alte civilizatii? Ms de intrebare... va pup.
Intotdeauna m-a interesat acest subiect. Stiu ca de mic, era o revista de cultura generala Terra. O cumparam in fiecare luna, si dadeam din prima la fenomene de astea.
Eu unul cred in extraterestri.
Niciodata n-am avut dubii. Si mai ales ca acum ceva timp mi s-a parut si mie ca vad un punct cam mare stralucitor.
Dar ce mici sunt...
Eii, multe se pot face din silicon...mai ales bibelouri de dimensiuni reduse...
Ma rog, ce stiu eu...
Apropo, Bild e un tabloid, o gazeta de scandal...ca si Cancan de altfel...interesant, oare de ce nu a facut New York Times reportajul?
@ cami
Poate era Soarele...
Exista si se vede o dovada si explicatia, vcei care nu au probleme cu inima pot privi, am ramas masca la aceste poze, sunt 4 la nr pozele,
Te`ai gandit un moment ca poate sunt modificate?!
Eu, una nu cred ca exista!
De video`ul acesta ce zici : http://www.youtube.com/watch?v=iuAktiLlDO4?
De ce nu au dat aia mai multe amanunte Ce dimensiuni avea? Daca a fost prins intr-o capcana de soareci, si i-a trebuit fermier nu stiu cate ore sa-l inece)))))))))))))))
anonim_4396 întreabă:
Marie308 întreabă: