anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru d-na Ema:ce pacate foarte mari are o fetita de 5-7-9 ani care e violata de un monstru- o ruda, sau un puscarias abia eliberat, iar viata ei ei distrusa pentru totdeauna; si la fel ce pacate au avut tinerii aceia de 14 ani care au fost ucisi in R.Moldova de un criminal in serie(si unde fata a fost mai intai violata si apoi ucisa). daca e prea complicat atunci ce pacate are un copil care este lovit si ucis pe trecerea de pietoni. funda n-o sa-ti dau ca ai cu gramada; daca raspunsurile sunt bunicele iti promit sa nu te iau la misto cand mai faci ore de religie aici.astept!

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Alooo,Ema,te strigă cineva!

| anonim_4396 explică (pentru Elianna):

Nu cred ca a vazut intrebarea; e postata de o saptamana dar am bagat-o intentionat la "conversatii" si nu la religie; pentru ca am vrut sa-i sugerez ca nu "tine" de religie; ideea e ca am citit niste raspunsuri de-ale ei si nu prea mi-au placut; unul din ele era adresat unei fete de 13 ani care intreba ceva de genul "e devreme pentru varsta mea sa am o relatie..."; raspunsul d-nei Ema a fost " mucosilor, puneti mana pe carte si lasati prostiile!"; nu m-a deranjat ca i-a facut "mucosi" ci faptul ca vroia sa-i puna sa invete! poate ei n-aveau chef in ziua aia de asa ceva? glumesc; nu poti vorbi asa unor copii! a! ce-ar fi sa posteze si niste scuze, daca tot veni vorba!

| maria467 a răspuns:

Eu nu raspuns daca nu dai funda