Un parfum
set machiaj
set manichiura
trusa cosmetica
o caseta pentru bijuterii
o poseta
o bijuterie
un ceas chic
o esarfa
o rochita
set de accesorii pentru baie
o crema de corp
o carte
o vaza din sticla
un buchet de flori
o lotiune de corp
o crema pentru masaj
o masca de fata cu perle
un set masaj
o caseta CELINE DION CHIC
o crema de maini
oglinda MAKE-UP
sare de baie
spuma de baie
un ser antiimbatranire
o fusta
un tricou
Buna si eu vroiam sa pun aceeiasi intrebare, matusa mea face 66 de ani si nici eu nu stiu ce i-as putea lua.Ajutorrrrr.Pa pa.
Depinde de cati bani ai la dispozitie. Alege un lantisor din argint micut sau niste cercei din argint. Depinde si varsta pe care o are, dar astea merg la orice varsta. Succes:*
Pai ai putea sa-i cumperi ceva de imbracat sau ceva sa tina in casa si sa-i aminteasca de tine, incearca cu un talou de piele sau cu un ceas... ceva mai deosebit daca o indragesti, daca nu prea, poti incerca cu ceva de imbraca, poate cu o bluza.
Cati ani ai?
poti sa-i dai flori sau ciocolata, un telefon, orice, numai sa fie frumos, o sticluta cu parfum, ori o bluzita, sunt un infit de lucruri. bafta sa gasesti ceva si la multi ani!
1. Flori ...asta is doreste aproape orice femeie :X
2. O sticluta cu parfum
3. Un ursulet de plus :X
4. O bijuterie...
Sau uita-te pe http://www.top-cadouri.ro/magazin-online-cadouri/ si cred ca ii vei putea alege cadoul :X
Distractie placuta la ziua ei ...si zii la multi ani din partea Emei:X
1. flori
2. o carte
3.bijuterii
4. ceva de artizanat(o vaza, un bibelou)
5. o petrecere surpriza
6. ceva facut de tine
Un buchet de flori, o cutie de bomboane de ciocolata, o sticla de sampanie, sau... ceva bauturi fine, pentru femei, si o sticluta cu parfum(de calitate, daca nu, mai bine nu il mai lua) Sper ca ti-am fost de ajutor, succes si distractie placuta!
Fecioarelor le plac petrecerile surpriza si sa fie toata familia langa ei.Racilor la fel doar ca lear place si un lantisor sau bratara dar argintie sa fie.
superstar_2793 întreabă: