| YesOMG a întrebat:

Peste o saptamana am balul mascat la scoala da, pe 30 mai este si ziua mea de nastere.Balul se organizeaza in fiecare an de ziua copilului. Asa ca nu stiu in ce anume sa ma imbrac la bal, sau de ziua mea. Va rog un raspuns sad

Răspuns Câştigător
| Pauliici a răspuns:

Deci,esti fata? Sau baiat? Presupun ca fata tongue...
Deci,te-ai putea imbraca intr-o rochita pana la genunchi,(sau cum iti place,mai scurta,mai lunga,dar eu zic ca pana la genunchi e potrivita big grin),violeta,rosie,roz,orice culoare,doar nu gri,alb sau negru happy,si pe deasupra un bolero cu maneca scurta, alb happy, daca ai,+sandale albe, sau pantofi, depinde ce iti place happy. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking.

3 răspunsuri:
| Pauliici a răspuns:

Asta de ziua ta.

| Pauliici a răspuns:

Daca vrei la bal.thinking Hmm...
Poate ai o masca de aceea speciala pentru bal mascat,si te poti costuma intr-o pisica,serios laughing.
Ai nevoie de o pereche de colanti negri,pe care nu ii folosesti,ii poti da cu vopsea galbena,le faci niste pete,un maieu/tricou,la fel,si cu o jacheta neagra, la fel, de piele happy.
Alta idee ar fi costum care sa reprezinte vara. Imbraca-te in orice, dar sa fie cu mult light greenwinking. Iti poti pune pe cap si o coronita din floricele, si un cosulet cu flori in mana happy.

| YesOMG explică:

Nu stiu daca v-am spus, dar o sa dau funda.
Pentru mine conteaza foarte mult si va rog sa ma ajutati!