Cineva spunea ca orice lucru la vremea lui.
Doar ea stie de ce s-a transformat asa, din persoana care a preluat initiativa atunci cu luatul de mana, in scorpia care vrea sa fie peste tine in toate.
Dar posibil pentru ca ai asteptat prea mult si nu i-ai marturisit de atunci din faza initiala ca o placi. Acum, suporti probabil consecintele, vrea sa-ti dea o lectie.
Asa-s femeile, majoritatea.
Mie nu mi-ar mai pasa de povestea asta, e ca un capitol incheiat, cauta-ti fericirea in alta parte, n-o fi ea singura femeie din lume care te-ar putea face fericit.
E ca in bancul acela:
"Ion vrea s-o ia de nevasta pe Marie. Tatal Mariei ii promite pe fiica sa lui Ion, daca ii ghiceste gandul Mariei pana la nunta.
S-a apucat Ion, s-a straduit 3 ani cat a tinut logodna, dupa care a mers la viitorul tata-socru:
- Mno, am reusit sa ghicesc la ce s-a gandit Marie. Dar intre timp s-a razgandit."
Exista si o foarte mica probabilitate ca voi sa sfarsiti impreuna. (desi aparent la momentul de fata pare de necrezut, dar daca va mai tachinati mult, cine stie cum se intoarce roata. Sfatul meu e sa nu il mai ajuti pe prietenul acela sa se lipeasca de ea)
Ai vazut filmul "Mesaj pentru tine"? (Tom Hanks, Meg Ryan)
Ar trebui să fii mai nepăsător, adică să fii cât mai calm și să te preocupe viața ta personală în primul rând.
Haolo ma doare bostanu' maică, pai frate e cam complicated nu stiu cum sa zic, dar pana la urma care cu care?
Tu vrei sa fii cu ea sau cum, sau vrei ca prietenul tau sa fie cu ea, pai gandeste-te daca merita macar, daca pe tine te-a refuzat, iti dau un sfat mare, fetele nu sunt ceea ce crezi, la o varsta o sa intalegi asta
Poate pare acum inteligenta la scoala, dar in real e ff diferit, infine daca e frumoasa si are inima si inteligenta si mai speciala merita c sa zic, dar cu fetele in ziua de azi e tot mai greu... au atatea fite frate ca-ti vine sa....sunt foarte putine care merita sa le iubesti cu adevarat, care iti te vor iubii si care sunt si intaligente si eventual frumoasa FOARTE PUTINE in acest caz nu ma pot pronunta dar iti recomand sa pastrezi relatia de prietenie cu ea, dar cel mai mult cu prietenul tau pentru ca cu el poti merge mai departe sa zic asa, fetele se duc repede, daca nu exista o legatura stransa prietenii buni din adolsescenta raman de obicei pe viata, fetele nu. Pt ca de la o fata vrei 1. ori sa o fwtzi, ori sa fie ata.Iar prietenul il vrei ca amic sau frate la bine si la rau mereu, pe viata.
Pur si simplu nu faci ce trebuie la ea si trebuie sa vorbesti si desore alte lucruri dar foarte calm.Si ar trebui sa iti faci si un iubit.Bine nu va fi usor sa iti faci un iubit mda...
Stefa0072004 întreabă: