| witzu a întrebat:

Placile ram ca sa se potriveasca trebuie sa aiba?

Răspuns Câştigător
| JustM3JustABoy a răspuns:

Cand pui o intrebare spune exact la ce te referi! Ca sa se portiveasca ce? Sloturile, frecventa sau ce?
In fine eu iti raspund sa nu fiu rau si anume ca sa ti se portiveasca pe placa de baza trebuie sa te uiti la cei vechi si vor scrie pe ei ce tip sunt(ddr, ddr2, ddr3).Ca sa se potriveasca intre ei si anume la frecventa trebuie sa-i iei pe toti la aceeasi frecventa si anume ddr toti pe 400, ddr2 toti pe 800, ddr3 toti pe 1033.
Cand pui o intrebare pune-o frate ca lumea! Si daca vrei sa-ti faci un upgrade la rami si pur si simplu nu stii ce tip ai uita-te in unitate sau cheama pe cineva care se pricepe si apoi cumpara-ti ce rami ai de cumparat. Trebuie sa dai funda neaparat!

3 răspunsuri:
| Marius299 a răspuns:

In primul rand intrebarea este incompleta. Dar ma rog placutele de ram se potrivesc oricum, conteaza sa fie ambele ddr3, nu trebuie sa fie de la aceiasi firma sau acelasi model dar daca vrei performante sporite ar trebui sa fie exact acelasi model si atunci cand le montezi sa le pui in sloturi de aceiasi culoare.

| mentholinks a răspuns:

Sa fie de acelasi tip si sa aiba aceeasi frecventa.

| spaghetty a răspuns:

Daca ai DDR 3 DDR 3 trebuie sa pui si nu alti ram deoarece au fost cazuri in care sau ars sloturile ram sau iti da BSOD-uri.Si daca ai DDR 2 trebuie sa fii atent sa nu pui ramii invers(asa am inteles pe alt site(nu dau nume) ca altii sau incurcat si iau pus invers).Si la frecventa mi se pare ca poti sa pui diferita dar va functiona la frecventa cea mai mica.