Sora ta are are android pe telefonul ei un sistem de operare cu mult peste symbianul tau.Cauta in OVI Store dar nu o sa gasesti aplicatii ca ale ei.
Mi-am downloadat niste aplicatii de pe OVI si nu imi mai trebuie! Mi le-am downloadat seara si dimineata nu mai puteam face mai nimic pe el. Nu puteam sa raspund la telefon, sau sa sun. Am reusit insa sa dau restart telefonului dar nu mai am nici cele 2 jocuri pe care le aveam la inceput. Mi-am downloadat doar Messenger.
Pai..Trebuie sa ai telefon cu touch si sa ai android market...intri pe android cauti Talking Tom si iti da mai multe cauti si pe la o iconita e o banda pe care scrie free ala inseamna ca e gratis! Am si eu telefon Samsung Galaxy Gio... E Super!
Intra aici si o sa te descurci, iti downloadeaza pe androidul tau jocurile si aplicatiile dorite
http://www.iaplicatii.com
Eu nu am android market pe telefon. Si imi place telefonul meu asa cum este, pot si eu sa downloaez jocuri si aplicatii, nu ca la android, dar merge! Multumesc pentru ajutor!
Nokia in primul rand nu are sistemul de operare android(gen windows la calculatoare) si aplicatiile alea is valabile doar pentru android asa ca strange bani si i-ati ceva tel cu android
vlad_2771 întreabă: