Triumful iti arde pielea rau si arsurile au risc mare de infectare. Foloseste-l numai cu manusi si ai grija ca topeste si manusile cateodata.
Nu am incercat niciodata, dar daca pe ambalaj scrie a nu atinge pielea, eu zic sa ii crezi pe cuvant.
Depinde de produs/lichid, nu toate produsele de curatat ard pielea, eu de cinci ani folosesc produse de curatat aragazul, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se arda pielea de la lichidul de curatat, mai bine respecta instructiunile de folosire de pe ambalajul produsului...
Nu stiu daca lichidul de curatat iti arde pielea, dar aragazul sigur o face.
Daaaa, atentie insa, nu numai pielea poate sa aiba de suferit, chiar si inhalarea lui iti poate produce arsuri pe esofag, de aceea e bine sa-ti tii nasul si gura la distanta si sa ai mainile protejate cu manusi!
Normal. Depinde cat de sensibila e pielea ta. Foloseste manusi, gasesti peste tot!
Normal, de fel aceste solutii sunt puternice si in contact cu pielea pot provoc arsuri, iritatii, ideal ar fi ca atunci cand folosim produse mai puternice sa ne protejam cu manusi si sa fim atenti ca produsul sa nu intre in contact cu pielea.
Parerea mea:
Depinde de ce produs folosesti dar de obicei sunt destul de puternice si deci da poti avea arsuri usoare (nu o sa ti se topeasca mainile dar este posibil sa ai pielea foarte uscata si o senzatie neplacuta de piele stransa-arsura usoara) si chiar iritatii ale nasului daca are un miros puternic, intepator. Mai bine folosesti manusile de cauciuc.
anonim_4396 întreabă: