Da,sunt foarte multe programe!
De la cel mai simplu si usor de folosit, pizap(online)pana la cel mai complex photoshop (trebuie descarcat).Iti recomand pizap.Deschizi poza unde vrei sa muti personajul, apoi dai pe "Add Cutout", selectezi imaginea cu personajul, iar apoi il vei colora cu verde(partile care vrei sa ramana). Daca ai gresit selectezi "Erase" si colorezi cu el unde vrei sa stergi.La sfarsit dai pe "Finish" si vei modifica marimea si locul unde este situat. Apoi poti adauga si alte efecte, imagini si ce vrei.La sfarsit dai pe "Save Image" si ai terminat Good Luck!
Cu photoshop sigur poti. dar daca nu il ai si te multumesti cu ceva mai slab poti incerca si cu pizap.com
Ce naiba tea apucat cu mintea aia a ta de retardat sa imi zici rapidist.Si ca n-am ce cauta aici.Ba,in caz ca nu sti TPU e interzis cocalarilor ca tine. Poate numa asa ca aia din administratie or luat-o la pl pe micata si teor lasat sa iti faci cont.Deci tu, de aici incolo mi te adresezi cu 'domnule' altfel vin la tine si iti f.u.t toata familia.Nespalatule.
roby223 întreabă: