Da, o poti inlocui cu ceaiul verde care este recunoscut pentru propietatile lui energizante
Ceaiul de busuioc poate inlocui cafeaua.
Ceaiul de busuioc contine patru tipuri de substante cu efecte indirecte asupra functiilor nervoase. Unul dintre cei mai importanti factori a fost descoperit recent de neurobiologii olandezi. Acesta are o structura asemanatoare dopaminelor, mediatori informationali din creier. Desi in cantitati infime, alcaloidul are un puternic si rapid efect asupra functiilor psihice.
Da, cel negru are mai mult efect.
Cantitatea de cofeina variaza de la sortiment la altul astfel vom gasi:
Cafea instant 240g 100-300mg
Espresso 60g 65-275mg
Cappucino 60g 40 - 70mg
Cafea decofeinizata 240g 1 - 8mg
Ceai verde 240g 8 - 30mg
Ceai instant 240g 40 - 80mg
Ice tea 350g 65 - 75mg
Ciocolata calda 240g 3 - 30mg
Ciocolata cu lapte 30g 1 - 15mg
Ciocolata amaruie 30g 5 - 35mg
Acum te orientezi si tu.
Da se poate inlocui cu ceai... ceaiul negru si cel verde as putea recomanda... ceaiul de ghimbir este fffff bun enrgizant... are un miros fff placut insa gustul e un pic iute dar e foarte bun pentru organism... aici e un link despre cum se prepara corect ceaiul de ghimbir si la ce e bun (e un raspuns al meu ) http://www.TPU.ro/gastronomie/ce-este-ghimbirul.html
insa dac iti place mult gustul de cafea si nu ai vrea sa renunti ai putea sa incerci sa il inlocuiesti cu cafea fara cofeina... eu am facut-o e mult mai aromata si mai buna la gust decat cele cu cofeina... mai toate bradurile de cafea au si varianta decofeinizata...
Bogdan_prajina intreaba:
Pot inlocui cafeaua cu ceai? Daca da, de care?
nu as face o prostie k ast sa inlocuiesc cafeaua cu ceaiul
anonim_4396 întreabă:
dana_oacoac întreabă: