Biletul de trmitere te trimite la o clinică anume de specialitate, iar aceea nu are locația în Brașov, iar nu la alt medic.
Cred ca doar in Bucuresti deoarece medicii trebuie sa aibă contract cu casa de sanatate Bucuresti, dar de ce nu ai intrebat medicul la care ai fost pentru trimitere? Domnul sau doamna doctor i ti spunea exact.
Cu bilet de trimitere nu se poate decat in judetul respectiv. Doar daca nu exista specialitatea respectiva in judet sau cu recomandare expresa de la medicul de familie sau de specialitate din localitatea de domiciliu poti merge in alt judet. Este de autonomia CASJ.
Te du la cabinet medical privat. Acolo nu trebuie bilet de trimitere. Biletul de trimitere este necesar doar in clinicile de stat.Dar doar din zona unde locuiești. Exemplu, eu daca as vrea sa merg la o clinica de stat din Alba Iulia nu pot nici cu bilet de trimitere daca specialitatea respectiva este si la spitalul din orașul cel mai apropiat de mine. Iar daca as dori sa merg la o clinica de stat din Cluj, doar daca boala pe care as aveao este atât de grava încât in Alba nu m-ar primi, fiind depășiți. Asta in urma cu ceva ani. Daca s-a schimbat ceva poate stiu alti utilizatori.
Eu stiu ca trebuie sa contina specialitatea si ca te poti duce oriunde. Asa a mers cineva de aici la oftalmologie in Bucuresti.
Nicoleta9Alexandra8 întreabă:
catalin542000 întreabă: