Poți, numai să reușești să fi prezentă simultan la toate, ceea ce fizic nu prea cred că poți, că toate postlicealele au orarul dimineața.
Probabil că da dar in mod precis, vei fi" tare" intr-un singur domeniu și celelalte pe care le vei fi făcut (pe bani buni) degeaba, nu
Depinde la ce ore ai programul depinde la ce data si ora se vor da examenele de final.
Legal nu prea este corect ca tu ar trebui sa duci diploma de Bacalaureat
pe care o ai sau nu o ai?
si să o lași acolo cât timp esti inscrisă la acea scoala postliceala.
Dar sunt scoli postliceale cu care eu nu sunt de acord care primesc si făra diplomă de bac!
Oricum poti sa dai la unii diploma de bac si la unii o copie legalizata la notar si tradusa si apostolata.
Daca sunt pe bani cred ca o sa accepte
daca sunt de la stat imi e teama sa nu te puna sa platesti una dintre ele.
dar oricum eu te felicit că vrei sa faci mai multa socala
chiar incurajez acesta idee
si eu am facut o scoala posliceala inainte de a ma inscrie la facultate
Eu sunt asistent medical am dat examen din Arsuri cu comisie si am luat 10
si am pierdut diploma dar am avut-o si mi-au dat o foaie scrisa la masina de scris si stampilata in loc de diploma si imi cer 700 lei sa imi dea din nou diploma asa frumoasa cu poza pe carton. si ma gandesc sa ma duc sa le dau banii doar ca am fost eu cam zgârcit. nu imi trebuie la nimic ca imi vine rau când văd sânge
m-am dus acolo doar pentru ASISTENTA SOCIALA pentru ca doream sa devin ziarist si am auzit anuntul scoala postliceala cu asistenta sociala si asistenta mediala
si am zis uau ce interesant chesteia asta de asistenta sociala o sa ma ajute sa pun intrebari si sa vorbesc cu oamenii
dar am abandonat acest vis
pentru ca m-am luptat pentru o fata bolnava de leucemie in calitate de ziarist incepator amator colaborator la un ziar marunt
si am mers si am prezentat cazul ei pe la televiziuni pe la posturi de radio si nu am reusit sa conving oamenii sa ii ofere bnai pentru tratament si fata a murit si atunci m-am simtit atat de rau
in cat am plecat la facutate de electronica pentru ca facusem deja un liceu de electronica
asa ca acum daca eu omor un televizor sau sparg o venă la un calculator nu o sa ma simt vinovat ci ma duc cumpar de la magazin ce am stricat si gata nu plâng si mâine
dar daca doarme fereste când prelevez analize sparg o vena la cineva nu ar cam trebui sa ma sinucid asa sa imi fac SEPUCU sau Harachiri cred ca SEPUCU este mai nobil
ca sa imi spal greseala
dar daca sparg un tub la un televizor sau stric un motor la o fabrica chiar nu o sa ma simt ca si cand din cauza mea a murit cineva
asa ca mai bine cu fiarele hidraulica pneumatica ca pana la urma ce o sa se intample o sa se arda un contactor sau un motor sau se sparge un senzor
si ce nu am bani sa il platesc. asa ca nu o sa ma simt ca si cand as fi putut face mai mult si pentru ca nu m-am implicat de ajuns de mult a crapat cineva.
Intrebare de asistent ca tot te dai asistent medical
Ce este nursa si ce reprezinta P.E.S?
Asta e deja prea ușoară, de băgai acolo un NANDA-I era mai bine. Sau sa spună ce impact a avut Henderson...
Hai bagă-o aici!
https://i.ytimg.com/vi/WeCmKPCtYLw/maxresdefault.jpg
https://nilfiskcfm.com/wp-content/uploads/2016/12/Nilfisk-3707.jpg
https://upload.wikimedia.org/......r_Open.jpg
Si îți garantez că nu o să mai trebuiască niciodată in viață să țî-o s__i singur pentru. ca nu o să mai ai ce ca si obiect rămâi fără obiectul muncii!
Tu îti dai seama că pe aici mai sunt șî oameni care abia așteptă să îi injuri ca să ceră despăgubire!?
Hai să o luăm așa ipotetic
Cum ar fi să injuri din întâmplare pe cineva care 20 ani sa ocupat cu securitatea datelor bancare și stie pe la ce uși să bată și cum să pună problema pentru ca avoacatul lui să obtină IP-ul tău și toate datele tale de la provide-ul tău de internet.
Apoi să afle ce ai tu ca si propetăți și să îti ceră o despăgubire egală cu valoarea casei tale sau a părinților tăi de unde sa adus acest injuriu.
Si chiar să reușescă să îți ia casa nu neaparat pentru ca să ți-o ia să se îmbogățească el ci pentru că să o facă donație la fundația www.concordia.md
pentru a demonstra că nu ți-a luat casă cu rea voință ci pentru a curăța societatea de un asemnea specimen.
Să știi că există asemnea oameni care merg până la capăt merg până în pânzele albe șî nu se mai lasă și nu le este deloc milă pentru că ei consideră că fac un bine mai mare societății dacă va duce la bun sfârșit acestă acțiune și oferind unor orfani resursele finaciare pentru a li-se putea oferi măcar mâncarea până la vasta de 21 ani.
Sau satisfacția lui fiind faptul că vor avea unde să locuiească 11 copii care acum termină casa de copii pentru că au făcut vârsta de 18 ani si sunt dați afară pe străzi făra nici un fel de altă posibilitate de a avea unde să locuiască si ce să mănânce si fara bani ca să aiba cum să se descurce până la primul salariu daca chiar s-ar angaja undeva.
Asa ca ai grija cum si pe cine înjuri pentru că ai putea să ajungi chiar și pe la pușcărie.
SI LA PUȘCĂRIE O SĂ O S__I SIGUR DE TOT
asa am auzit eu că se practică noii veniți sunt "SILIȚI" "SILUIȚI" să facă pe femeia pentru cei ce sunt mai vechi pe acolo!
Acum la job-ul la care am mers eu am avut un coleg care a fost vreo 3 ani prin pușcărie și mi-a spus că nimeni nu scapă esti nou venit trebuie să te "SILUIASCĂ"
Nu prea există că nu ai scăpat săpunul!
Foarte bine eu azi o să predau toate creanțele ce vor reveni din faptul că m-ai injurat.
Si poate că acolo unde o să ajungi o să te saturi de supt!
și ca să vezi că nu sunt un nenorocit care vreau să mă îmbogățesc după urma unui asemenea specimen absolut tot ce va fi obținut de la tine va fi donat unei fundații care are azile de bătrâni și case de copii!
Uite iti dau eu cateva variante de raspunsuri :
Poti face o postliceala bugetata(aici se cere examen si bac)
Te mai poti inscrie simultan si la o clasa cu taxa in aceeasi unitate de invatamant sau la alta postlic. privata la alta specializare.
Te poti inscrie la AMG la o postlic privata (fara bac) iar in anul 2 sa te inscrii si la AMR (sau invers cum sunt eu : )
conditia de baza pentru ambele variante este ca orarul celor 2 cursuri sa nu se suprapuna, adica esti al AMG prog, de dimi. de la 8-14 si la AMR de la 14-20, este recomandat sa fi la aceeasi scoala cu ambele cursuri.
1 sapt. vi dimi la AMG si o sapt la AMR,,, asta ca sa poti sa tii si un amarat de job
In general profii vor fi cam aceiasi si dimi si seara, asa ca iti vor intelege sacrificiul
Taxa se va dubla incepand cu anul 2 adica 2000 euro/an timp de 2 ani, deci 6000 euro vor fi taxele de scoala apoi alte cheltuieli ....in final te duce ca ma 8-9 mii euro impartit pe 4 ani.
Daca nu ai BAC nu-i BAI in 4 ani cat te delectezi cu medicina poti da de 8 ori ...si daca nu il treci stai linistita nu te omoara nimeni poti practica meseria doar in mediul privat sau in strainatate.
In opinia mea daca ai bac-ul nu ai ce cauta la postliceala invata si dai la facultatea de asistenti (4 ani cu licenta) daca nu te simti in stare te rog sa predai diploma de bac altuia )) De cand s-a dat legea cu cu accesul celor fara bac la postliceala aceasta forma de invatamant este dedicata celor care nu au promovat BAC-ul. (adica este sansa lor, nu ocupa locul altuia)
Sper sa nu te superi e doar opinia mea