Nu te intreaba nimeni ce varsta ai, poti sa mergi cu trenu si fiind minor de unul singur
Legal, nu am auzit de nici o interdictie
insa, ca parinte, NU AS FACE ASTA... IN NICI UN CAZ
"acum 21 minute | 1234568807 a răspuns:
Da poti, si eu mergeam cand eram minor"
cati ani ai acum?
pe vremea lui Ceasca nu era nici o problema, unul dintre foarte, FOARTE putinele lucruri bune de pe vremea comuistilor, chestie care s-a pastrat pana spre sfarsitul anilor 1990, dar in ziua de azi e o tampenie foarte aberanta sa mergi cu trenul ca minor singur
De ce e o tampenie? Dar sa mergi cu autobuzu singur nu e o tampenie? Daca nu, cu trenul de ce ar fi? Atata timp cat nu este copil care trebuie sa suga la sani, nu vad care e problema
Wow, esti "tare"
vi cu argumente de gen autobuz, unde NU am vazut copii nesupravegheati, chiar daca e un adult la 10 copii
si "ce vezi tu" asta e cel mai "tare" argument pe care il tot aud pe TPU... ma bucur pentru tine ca nu vezi nici o problema, trimite-ti copilul cu trenul... SUCCESSSSSS, O SA AI NEVOIEEEEEE
Cand creste mai mare pot sa il trimit, pana la urma e un tren, e luma, controlori, nu e sat fara caini
Lume*
Cum spui tu
Gările sunt pline de tot felul de oameni dubioși, în gara din orașul meu a murit un polițist deci nici pentru adulți nu e sigur, un minor singur e în pericol sigur.
Un minor singur e reperat imediat de traficanți și răpit chiar în fața oamenilor, o să zică că e tatăl tău sau mama ta și o să te ia și nimeni nu va mai auzi de tine.
Daaaaaa, mersi, acum o să îmi aduc un briceag în tren ))
Da, când am fost la liceu am avut câțiva colegi care veneau cu trenul deoarece erau din afara orașului
Siiiii, acum cât timp se intampla asta?
Acum trei ani
Poti merge oriunde in tara daca ai tai sctiu de tine. Unde te duci cu cine...etc. Ceea ce nu poti face este sa paresesti tara de unul singur
alexcuamare123 întreabă: