Da, poți la orice vârstă, dacă ai în exces.
Aceste probleme poți să nu le simți dar să îți pericliteze sănătatea în timp.
Clar, problemele de sănătate le poți avea la orice vârstă deoarece grăsimea aceea o obosește organismul, încearcă să ții o dietă și fă mișcare cât mai multă pentru a nu scăpa și mai mult situația de sub control Multă sănătate!
Si eu era sa te iau rau peste picior, aici nu esti la scoala sa zici ca:
"cei patru evanghelisti sunt 3, Luca si Matei"
nu poti sa folosesti varsta ca scuza ca iti e lene sa tragi sa scapi de grasime, grasimea face probleme la orice varsta si hai sa iti spun cateva "mici"
-hipertensiune = dormi prost, nu poti sa bei (cred asta te convinge), nu poti sa consumi cofeina (nema cafea, cola, energetizante), nu poti sa mergi la dentist pentru o extractie, poti sa faci atac cerebral, etc.
-dureri de coloana, alea sunt CRUNTE, nu poti sa mergi, nu poti sa te duci la WC
-probleme cu inima... NU POTI SA DAI LA BUCI (daca nici asta nu te convinge, nu mai stiu ce)
etc. (si multe altele)
Depinde cata cantitate de grasime corporala ai, grasimea este sau nu multa si in functie de raportul greutate/inaltime, daca ai grasime in general pe burta, pericolele apar daca ai in circumferinta abdominala peste 95 cm. Exista pe internet mai multe site-uri unde poti calcula indicele de masa corporala si iti pot spune daca esti in parametri normali, supraponderal sau obez.Recomand doctor.info.ro pentru mai multe detalii
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: