Da, poti, daca parintii isi dau acordul, printr-o declaratie notariala autentica si indica insotitor personalul de bord al avionului, indicand compania si numarul zborului. Numai bine!
NU nu ai voie trebuie facuta o imputernicire pentru a putea pleca cu o stewardesa altfel nu poti decat cu permisiunea parintilor acte la notariat etc...si ceilalti care au dat raspunsurile sunt gresite pentru ca acei copii trebuie insotit de o stewardesa nu pot pleca asa singuri ...si cum ti-am mai zis trebuie f multe acte.
Da ai voie, si daca ai sub 14 ani trebuie sa ai insotitor de bord.Eu la 9 ani am venit singura cu avionul la tatal meu plecat in strainatate si m-am intors tot singura .
Cu insotitor intrii primul si iesi ultimul mi-se paresi te ajuta mereu stewardeza cu bagaje si tot ce trebuie,si iti recomand sa mergi cu Tarom,este cea mai buna companie de zbor romaneasca.
P.S. Daca mergi la o rude trebuie sa te astepte cu cateva min inainte sa aterizezi ca sa nu iti faci griji, asta pentru siguranta a in unele tari e periculos in aeropoarte.
BAFTA, Si un zbor placut si fara turbulente
Da poti.prietena mea locuieste in canada si vine in fiecare vara la bunica iei de la 12 ani.si fara tutore sau parinte.