Lasa visele cu facultatea, vezi de seral apoi mai vezi tu de o facultate, apropo in acest timp trebuie sa vezi sa muncesti, de unde o sa ai banii?
Stai doar sa ajungi sa faci seralul ca din cate stiu 2 ani sunt 4 la fara frecventa iar intre timp sigur va trebui sa traiesti din ceva deci sa muncesti.
Iti spun din experienta mea.Du-te si fa niste cursuri de calificare daca nu iti gasesti ceva de munca si te vei angaja.
Oricare facultate iti va place atunci, e foarte buna. Ca fapt divers, numai cu bac-ul, fara facultate, 1600 lei in mana, in Bucuresti, castigi.
Ce iti place sa faci?
daca "prin minune iei bac-u', atunci e cam exclus o facultate cu, concurenta, sau poti sa te duci la una privata (daca iti permiti)
moment in care intrebarea e aceeasi, ce iti place sa faci?
Bravo tie si succes ce-ti place sa faci fica trebuie sa fie ceva la care te pricepi
Ce profil termini? Ce ti-ar place sa faci dupa liceu? Oricum mai ai inca 2 ani sa te gandesti si sa te consulti in privinta facultatii pe care o vei alege. Unii nici dupa ce au terminat facultatea nu stiu de ce au facut-o.
Bună! E greu să recomanzi o facultate cuiva fără a ști la ce materie se descurcă mai bine și ce înclinații are persoana respectivă. Variantele de alegere sunt destule. Cu o notă decentă la Bac poți intra la mai multe facultăți doar cu dosarul de înscriere, cu taxă sau la unele fără taxă. Interesează-te de acum ce anume vrei să faci și după pune-ți problema " ce facultate trebuie să urmez pentru a face asta ". Pe lângă facultăți mai sunt și postlicealele. Informează-te de acum ca să fii pregătit atunci. Dar de recomandat..nu pot să recomand dacă nu știu ce anume vrei mai departe de la viața asta. Poți face și o facultate fără să vrei să urmezi o carieră în respectiva direcție, dar și asta trebuie să o alegi singur. Baftă
Factultate hmm pai gandeste.te la un domeniu ce iti place sau te atrage si din care poti castiga bani dupa.(parerea mea)
anonim_4396 întreabă:
10Bubico întreabă: